ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γέμισε το «οπλοστάσιο» ο Αρης

Μια καινούργια αρχή θέλουν να κάνουν στον Αρη. H ομάδα ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο και προσβλέπει σε μια θετική πορεία.

Την παράσταση στη χθεσινή προπόνηση έκλεψαν οι Νοτιοαφρικανοί Λόβερς Μολάλα και Σάμι Μαγκαλέφα, οι οποίοι μαζί με τους Νάιντο και Αθανασόπουλο αποτελούν τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των «κίτρινων». Οι δύο Αφρικανοί υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με τη μορφή του δανεισμού από τη Γιόμο Κόσμος. O Αρης πήρε δανεικό για έξι μήνες από τον Κιλκισιακό και τον Νίκο Αθανασόπουλο, ο οποίος επιστρέφει μετά ενάμιση χρόνο ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

– Φιλική νίκη σημείωσε ο Ηρακλής επί της Λοκομοτίβ Σόφιας με 2-1 στο γήπεδο της Νέας Γωνιάς στη Χαλκιδική. Σκόρερ για τους «κυανόλευκους» ήταν οι Γιάννης Παπαποστόλου και Παντελής Καπετάνος, ενώ για τους Βούλγαρους είχε ισοφαρίσει ο Ντόνεφ. O Ματς Γίνγκμπλαντ χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, όπως είπε, έμεινε ευχαριστημένος.

«Οι νέοι έδειξαν τον καλό τους εαυτό. Συγχαρητήρια στους παλιούς που στήριξαν τα νέα παιδιά και ήταν αυτοί που κέρδισαν το ματς. Προετοιμαζόμαστε για το σημαντικό παιχνίδι με το Αιγάλεω. Με νίκη φθάνουμε τον αντίπαλό μας», τόνισε χαρακτηριστικά. Απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Σνάουτσνερ, Δρούγας, Καπετάνος και Κιάσσος.