Καθυστερεί η «μπλε» κάρτα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη γεύση από τον Εκι Γκονζάλες θα πάρουν σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Απόλλωνα, που θα γίνει στη Λεωφόρο στις 4 μ.μ. και όχι στις 5 μ.μ., όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Θα είναι με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους και αναμένεται ότι θα βρεθεί πολύς κόσμος στο γήπεδο, μιας και όλοι έχουν την περιέργεια να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι αν αληθεύουν τα όσα καλά έχουν ακούσει για τον 24χρονο Αργεντίνο. O Γκονζάλες άφησε καλές εντυπώσεις στο χθεσινό δίτερμα και έδειξε ότι με τις κάθετες πάσες του μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εκεί ακριβώς όπου «πονάει». Πρόβλημα φυσικής κατάστασης δεν έχει γιατί είχε ολοκληρώσει την προετοιμασία του με τη Ροζάριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Το μόνο που απομένει για τον Γκονζάλες είναι να προσαρμοσθεί στο νέο του περιβάλλον και να λυθεί το θέμα της μπλε κάρτας του. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε φθάσει στα γραφεία της ΕΠΟ, ίσως επειδή λόγω της διαφοράς ώρας με την Αργεντινή δεν συμπίπτουν οι ώρες λειτουργίας των δύο ομοσπονδιών. Οι «πράσινοι» λένε ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα, αλλά όσο καθυστερεί αυτό, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να τον χρησιμοποιήσουν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. O Γκονζάλες έχει δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει δώσει σιωπηρή παράταση, όμως δεν θα περιμένει για πολύ μέχρι να οριστικοποιήσει τις σχετικές λίστες. Αν η μπλε κάρτα δεν έλθει μέχρι την Παρασκευή, τότε δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει με τον Ιωνικό.

– Επεσε ο πυρετός του Χένρικσεν και εμφανίστηκε χθες στην Παιανία. Το διάστρεμμα του Βύντρα δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο φάνηκε αρχικά και δεν έχει μπει ακόμα στο πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους Σεϊταρίδη, Κυργιάκο που προπονούνται κανονικά. O Μάριτς είναι με άδεια στην Κροατία και ίσως κάνει εκεί την εγχείρηση στο γόνατό του.

– Πριν από το φιλικό με τον Απόλλωνα (2.30 μ.μ.) θα γίνει στη Λεωφόρο η επίσημη παρουσίαση των Γκονζάλες, Κώτσιου, Βύντρα, Ντεμπά και Οξύζογλου.

– Χρέη «σκάουτερ» ανέλαβε στον ΠΑΟ ο Ράικο Γιάνγιανιν, πρώην παίκτης του ΟΦΗ και της AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή