ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε μία εντυπωσιακή τελετή παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, σε φυσικό μέγεθος, μία από τις 40 σουίτες του νέου «Καραϊσκάκη». O Σωκράτης Κόκκαλης υποσχέθηκε πως στο νέο γήπεδο θα έρθουν και οι ευρωπαϊκές διακρίσεις της ομάδας.

ΕΘΝΙΚΗ: Επτά ξενιτεμένους ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Οτο Ρεχάγκελ για τον φιλικό αγώνα Ελλάδας – Βουλγαρίας (18/2, «Λεωφόρος Αλεξάνδρας». Πρόκειται για τους Νταμπίζα, Νικολαΐδη, Φύσσα, Δέλλα, Βρύζα, Χαριστέα, Γιαννακόπουλο. O Καραγκούνης δεν κλήθηκε, προκειμένου να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την Πορτογαλία.

ΒΟΛΕΪ: Τον τελευταίο της εξ αναβολής αγώνα δίνει σήμερα η EA Πατρών. Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19.00). Οι «πράσινοι», σε περίπτωση νίκης με 3-0 ή 3-1, θα περάσουν στη 2η θέση της A1 ανδρών, ισόβαθμοι μεν με τον Ηρακλή, αλλά υπερτερούντες στους μεταξύ τους αγώνες.

ΕΛΠΙΔΕΣ: H Εθνική μας έμεινε στο 0-0 στον πρώτο φιλικό αγώνα, που έδωσε στην Αθήνα με την Ουκρανία. Αύριο θα διεξαχθεί ο δεύτερος.

ΑΠΩΛΕΙΑ: Σε ηλικία 91 ετών απεβίωσε η Ελέανορ Χολμ, που είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του 1932. H κολυμβήτρια είχε αποκλειστεί αργότερα από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, διότι οι ιθύνοντες την είχαν βρει να πίνει σαμπάνια. Το 1938 πρωταγωνίστησε στην ταινία «H βεντέτα του Ταρζάν», μαζί με τον ολυμπιονίκη του δεκάθλου στο Βερολίνο (1936) Γκλεν Μόρις.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Με 440 αθλητές και αθλήτριες θα πάρει μέρος η χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτροπής Κλάους Στέινμπαχ.

ΤΙΜΩΡΙΑ: Δίμηνο αποκλεισμό στο Ματεράτσι για τον ξυλοδαρμό στον Τσιρίλο της Σιέννα και πρόστιμο 5.000 ευρώ στην Ιντερ επέβαλε η ιταλική ομοσπονδία.

ΣΤΙΒΟΣ: O Γ. Μάλιαρης και η X. Διακομοπούλου νίκησαν στον αγώνα ανώμαλου δρόμου 8.000 μ., που έγινε στο Δαφνί.

ΔΟΚΙΜΗ: Με τη συμμετοχή 144 αθλητών και αθλητριών από 6 χώρες αρχίζει σήμερα, στο νεότευκτο Ολυμπιακό Κέντρο Χόκεϊ του Ελληνικού, το 1ο Διεθνές Τουρνουά Χόκεϊ επί χόρτου, που διοργανώνεται στη χώρα μας. Οι αγώνες αποτελούν προολυμπιακό τεστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή