Με φορητό ηλεκτροσόκ στο EURO

Με φορητό ηλεκτροσόκ στο EURO

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αχρείαστος να είναι ο φορητός απινιδωτής, μία συσκευή που προκαλεί ηλεκτρικό σοκ και θα προμηθευτεί τις προσεχείς ημέρες η ΕΠΟ, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση όλων των εθνικών ομάδων και φυσικά της εθνικής ανδρών κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας αποφάσισαν να αγοραστεί ο φορητός απινιδωτής, εξαιτίας της μεγάλης συχνότητας καρδιακών επεισοδίων. Τελευταίο τραγικό περιστατικό ήταν ο θάνατος του Ούγγρου ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα Μίκλος Φέχερ.

Στους κορυφαίους Ρεχάγκελ, Νικοπολίδης

Στο μεταξύ, ο Οτο Ρεχάγκελ και o Αντώνης Νικοπολίδης συμπεριλήφθηκαν από τη Διεθνή Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου μεταξύ των 20 κορυφαίων προπονητών και τερματοφυλάκων, αντίστοιχα, στον κόσμο για το 2003. O oμοσπονδιακός προπονητής κατέλαβε τη 12η θέση με 23 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τον συμπατριώτη του Ρούντι Φέλερ (Γερμανία), τον Τούρκο Σενόλ Γκιουνές, τον Ισπανό Ινιάκι Σάεθ και τον Ολλανδό Ντικ Αντβοκαατ. Κορυφαίος προπονητής για το 2003 αναδείχθηκε ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής Ζακ Σαντινί. O Νικοπολίδης, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία της εθνικής ομάδας σε έξι συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια, κατέλαβε τη 13η θέση με 16 βαθμούς. Κορυφαίος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Μπουφόν της Γιουβέντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή