Γεύση και από χόκεϊ σε ρυθμούς του 2004

Γεύση και από χόκεϊ σε ρυθμούς του 2004

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το άρωμα των Ολυμπιακών Αγώνων κυριαρχεί, πλέον, στην Αθήνα. Χθες, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ελληνικού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χόκεϊ επί χόρτου, ένα άθλημα άγνωστο στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για το πρώτο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα μας και αποτελεί δοκιμαστική διοργάνωση για τους Ολυμπιακούς. Οι αγώνες συνεχίζονται και σήμερα, με τους προκριματικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Πρεμιέρα με ήττα έκανε η… πρωτάρα εθνική ανδρών. Εχασε από το Βέλγιο με 0-5. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Πετρ στο 14ο λεπτό και το ημίχρονο έληξε 1-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έπιασαν εκπληκτική απόδοση για 15 λεπτά, διάστημα στο οποίο φιλοδώρησαν τους Ελληνες με 4 γκολ. «Είμαστε απογοητευμένοι από την έκταση της ήττας, γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίξαμε με μαχητικότητα και δεν επιτρέψαμε στους Βέλγους να επιβάλουν το ρυθμό τους. Στο 2ο ημίχρονο, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε αντίδοτο στην ταχύτητα των αντιπάλων μας και μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας», τόνισε ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας Γιώργος Φούντας.

Στους άλλους αγώνες της ημέρας, οι Ισπανοί νίκησαν τους Βρετανούς με 3-2 και οι Ισπανίδες τις Αυστραλές με 1-0.

Το σημερινό πρόγραμμα: 13.30: Αυστραλία – M. Βρετανία (Γ), 15.30: M. Βρετανία – Βέλγιο (A), 17.30: Ισπανία – N. Αφρική (Γ), 19.30: Ισπανία – Ελλάδα (A).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή