Εν αναμονή… Γκονζάλες

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος χθες στη Λεωφόρο, όπου μαζεύτηκαν περισσότεροι από 13.000 φίλοι του Παναθηναϊκού για να δουν τον Γκονζάλες στο φιλικό με τον Απόλλωνα. O Αργεντίνος δεν «τρέλανε» κόσμο με την απόδοσή του και φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοσθεί απόλυτα, αλλά αυτό ουδόλως χάλασε το κέφι των φιλάθλων. Με ένα εντυπωσιακό… «ντου» στο τέλος, αρκετές εκατοντάδες έδωσαν μάχη για να τον πλησιάσουν και να τον αγκαλιάσουν. Ενας τυχερός πήρε τη φανέλα του και οι υπόλοιποι, έπειτα από πολλή ώρα, τον πήγαν… σηκωτό μέχρι τα αποδυτήρια! Ανάλογες εκδηλώσεις λατρείας έζησαν οι Σεϊταρίδης, Σανμαρτεάν, αλλά και ο Ολιζαντέμπε, ο οποίος αποθεώθηκε παρότι είναι ανέτοιμος και δεν έπαιξε.

Ο Γκονζάλες αγωνίστηκε αριστερό χαφ και στα 90 λεπτά. Ηταν κινητικός, μάρκαρε, έβγαλε μερικές καλές πάσες, ήταν απλός και έδινε την μπάλα με τη μία. Θέλει όμως χρόνο προσαρμογής και δύσκολα θα τον ξεκινήσει ο Σουμ στη Νεάπολη, ακόμα κι αν έλθει η μπλε κάρτα του. Οπως έλεγε και ο ίδιος, δεν έχει συνέλθει απόλυτα από το «τζετ λανγκ» και δυσκολεύεται να συνηθίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες (στην Αργεντινή είναι καλοκαίρι). Πολύ καλύτερη παρουσία είχαν ο Σανμαρτεάν (έκανε ύστερα από καιρό μερικά… μαγικά), ο Επαλέ και ο Σεϊταρίδης, ο οποίος επανεμφανίσθηκε πανέτοιμος μετά απουσία 45 ημερών. Αντίθετα, ο Κυργιάκος θέλει ακόμα δουλειά μετά την τετράμηνη απουσία του. O Γκονζάλες άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 17΄, ο Μπασινάς έκανε το 2-0 στο 19΄ και ο Ντεμπά το 3-0 στο 44΄, αφού πρώτα έχασε τρεις απίστευτες ευκαιρίες. Σκόρερ του Απόλλωνα, ο Βιτσέκας στο 65΄.

ΠΑΟ: Χαλκιάς (46΄ Κοτσόλης), Σεϊταρίδης, Κυργιάκος (66΄ Οξύζογλου), Κώτσιος, Κωνσταντινίδης, Μπασινάς (46΄ Μόρις), Επαλέ, Γκονζάλες, Σανμαρτεάν. Ντεμπά (46΄ Βαζέχα), Βλάοβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βούλγαρης, Μηλάς, Αγγελόπουλος, Μιλόγεβιτς, Βιτσέκας, Σαρακατσάνος, Εκβιστ, Τζούνιορ, Πριντς, Αναστασάκος, Δερμιτζόγλι. Επαιξαν στο β΄ ημίχρονο και οι Σηφάκης, Λάιος, Σκαρπαθιώτης, Σφακιανάκης, Τερπέφσκι, Γαζής, Καρατζιώλης, Καραδεμήτρος, Καρπόδινης.

Πριν από τον αγώνα, παρουσιάσθηκαν επίσημα οι νεαποκτηθέντες Γκονζάλες, Βύντρα, Κώτσιος, Ντεμπά και ο Οξύζογλου. «Εχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμένα απ’ όσες έχουν οι φίλαθλοι και η διοίκηση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή. Ηλθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θέλω το πρωτάθλημα», δήλωσε ο 24χρονος Αργεντίνος, ενώ όλοι οι άλλοι νεαποκτηθέντες δήλωσαν με ένα στόμα ότι θέλουν πολλούς τίτλους. «H διοίκηση δείχνει εμπράκτως ότι κρατάει τις υποσχέσεις της», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αργύρης Μήτσου.

Β Λύνεται η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον γιατρό N. Τζουρούδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή