ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ME ΕΙΡΩΝΙΚΑ σχόλια δέχθηκε η πλειοψηφία του Τύπου την πρόσληψη του Ιλιε Ντουμιτρέσκου στην τεχνική ηγεσία της AEK. Και ήταν φυσικό. Αφ’ ενός ο Ρουμάνος προπονητής ήρθε σχεδόν… παρακαλετά και αφ’ ετέρου, όταν φεύγει ένας Μπάγεβιτς και έρχεται στη θέση του ένας εκκολαπτόμενος τεχνικός, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

ΕΠΙΠΛΕΟοι πληροφορίες από την Κύπρο για τον χαρακτήρα του είναι τέτοιες, που προδιαγράφουν «σχέσεις οργής» με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΟΜΩΣ όλα αυτά… θεωρητικά. Διότι ο Ντουμιτρέσκου καλείται να δείξει τα θετικά και τα αρνητικά του με τη δουλειά του και τα αποτελέσματα που θα έχει αυτή στους αγωνιστικούς χώρους.

ΕΚΕΙ όπου κρίνονται ποδοσφαιριστές και προπονητές. Διότι πόσα και πόσα ονόματα παικτών και τεχνικών, μεγάλα στα «χαρτιά», αποδείχθηκαν «μικρά» επί χόρτου.

Ο ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ήρθε στην AEK σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της. Οχι μόνον οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά.

ΔΩΔΕΚΑ βαθμούς πίσω από την κορυφή και πέντε απ’ αυτήν που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσπαθήσει να βρει μία θέση στον… ήλιο.

ΔΥΣΚΟΛΟ, όχι όμως ακατόρθωτο. Κι αν τελικά βρεθεί, τότε, να είστε σίγουροι ότι κι αυτοί που έκλεγαν για τη φυγή του Μπάγεβιτς θα αρχίσουν να… λιβανίζουν τον Ρουμάνο.

ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥτι έχει κατακτήσει ο Ντούσαν με AEK, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και θα θυμούνται τη βαθμολογική θέση όπου άφησε την «Ενωση» όταν παραιτήθηκε.

ΔΙΟΤΙ στη χώρα μας ο «πρίγκιπας» μεταμορφώνεται σε «βάτραχο» και το αντίστροφο, σε μία νύχτα. Οπως ακριβώς οι «ήρωες» σε «προδότες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή