KAI… ΑΛΛΑ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.00: Ποδόσφαιρο: Ελλάς – Ουκρανία (Ελπίδες), ET1. Καλλιτεχνικό πατινάζ: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, EUROSPORT. 20.00: Χόκεϊ, Μπάντμιντον: Προολυμπιακές δοκιμές, ET1. 21.00: Καλλιτεχνικό πατινάζ: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ET1, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Την κάρτα της ελευθέρας συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Δήμο Ταμπάκο, διεκδικεί σήμερα στη Λωζάννη ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Οι Ρεβάζ Ζιντιρίδης, Λαυρέντης Αλεξανίδης (60 κ.), Ταριέλ Ζιντιρίδης (66), Ηλίας Ηλιάδης του Νίκου (81), Διονύσης Ηλιάδης (90), Βασίλης Ηλιάδης και Θανάσης Γράψας (100) θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο τουρνουά του Παρισιού (7-8/2).

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Μόνο δύο θα είναι τα ελληνικά «εισιτήρια» για το Παραολυμπιακό τουρνουά τζούντο (18-20/9). H χώρα μας θα μετάσχει μ’ έναν αθλητή στα 100 κ. και με μία αθλήτρια στα 57 κ., ενώ στο ολυμπιακό τουρνουά του αθλήματος η Ελλάς θα παραταχθεί με πλήρη ομάδα.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Φελίπε Μάσα. O Βραζιλιάνος πιλότος έπαθε ατύχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, που πραγματοποιούν αρκετές εταιρείες σε πίστα, που βρίσκεται κοντά στη Βαρκελώνη.

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ παραμένουν από το β΄ εξάμηνο της περιόδου 2001-02 (μερικοί και από την προηγούμενη περίοδο), οι γυμναστές που μετέχουν στα προγράμματα της ΓΓΑ, «Αθληση για όλους». Κατόπιν αυτού, οι αθλητικοί οργανισμοί των Δήμων της A΄ και της B΄ περιφέρειας Πειραιά ζητούν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, την καταβολή των δεδουλευμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή