Προολυμπιακά τεστ για δύο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμα δοκιμαστικό τεστ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αρχίζει σήμερα. Το νεότευκτο Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γουδί ανοίγει τις πύλες του, προκειμένου να διεξαχθεί το τουρνουά αντιπτέρισης (μπάντμιντον). Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Δανία, M. Βρετανία, Κορέα, Βουλγαρία, Μολδαβία και Ελλάς. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν όλα τα παιδιά, που προπονούνται με τις προολυμπιακές ομάδες. Τη συμμετοχή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες διεκδικούν οι X. Γεωργαλή, X. Μαυροματίδου, Θ. Βέλκος, Γ. Πάτης, Χρ. Τσαρτσίδης και Π. Χαραλαμπίδης.

Το μπάντμιντον είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις ασιατικές χώρες, ενώ στην Ελλάδα έκανε τα… πρώτα βήματα το 1995.

– O κορυφαίος καταδύτης των τελευταίων χρόνων, Ντμίτρι Σαούτιν, θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο κύπελλο καταδύσεων (18-22/2, OAKA), το οποίο αποτελεί και δοκιμαστική διοργάνωση. O 30χρονος Μοσχοβίτης έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στη Βαρκελώνη (3 μ.), το χρυσό στην Ατλάντα (10 μ.), ενώ στο Σίδνεϊ πήρε τέσσερα μετάλλια (χρυσό στις συγχρονισμένες από βατήρα 10 μ., ασημένιο στις συγχρονισμένες 3 μ. και δύο χάλκινα στο ατομικό από βατήρες 3 και 10 μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή