Αποχή οπαδών σε Μπάγερν, Ντόρτμουντ

Αποχή οπαδών σε Μπάγερν, Ντόρτμουντ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H λύση της αποχής θεωρείται το καλύτερο μέσο αντίδρασης των Γερμανών οπαδών απέναντι στις ομάδες τους. Ειδικά όταν αυτές δεν τους ικανοποιούν αγωνιστικά.

Στο Μόναχο οι φίλοι της Μπάγερν απειλούν να μην την υποστηρίξουν στα επόμενα παιχνίδια, πικραμένοι από την ήττα με την Ααχεν (B΄ κατηγορίας) και τον αποκλεισμό από τους «8» του κυπέλλου. H επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών έχει γεμίσει παράπονα. Τις περισσότερες επιθέσεις δέχεται ο προπονητής Οτμαρ Χίτσφελντ, ενώ ειρωνικά σχόλια του τύπου «είστε καλοί μόνο για αυτόγραφα» υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές. Στο Ντόρτμουντ, εξάλλου, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπορούσια ανακοίνωσαν ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή αγωνιστική και οικονομική κατάσταση της ομάδας τους, δεν θα μπουν στο γήπεδο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά τού εκτός έδρας αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ.

Ο τελικός στην Πόλη

Το μεγαλοπρεπές «Κεμάλ Ατατούρκ», χωρητικότητας 80.000 θέσεων, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Βέβαια, υπάρχουν αντιδράσεις στο θέμα της ασφάλειας, με αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση.

Ο τελικός του κυπέλλου UEFA θα διεξαχθεί στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», χωρητικότητας 50.000 θεατών. Το στάδιο της Λισσαβώνας είναι από τα νεόδμητα της Πορτογαλίας και θα φιλοξενήσει αγώνες της τελικής φάσης του EURO 2004.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή