Παράταση στη «μαγεία» δίνει ο Ζινεντίν Ζιντάν

Παράταση στη «μαγεία» δίνει ο Ζινεντίν Ζιντάν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα χρόνο παράταση στη… μαγεία έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν. O Γάλλος μέσος ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένος ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2006 και στη συνέχεια ν’ αποσυρθεί.

«Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι εδώ μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για τη Ρεάλ. Θα ήθελα να προσθέσω ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό μου, γιατί είμαι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη. Δεν θέλω παραπάνω. Πιστεύω πως είναι καλύτερο να ανοίγουμε τον δρόμο σε νέα παιδιά. Σήμερα παίζουμε 60 παιχνίδια σε μία σεζόν και είναι καλό για τους παίκτες ν’ αποσύρονται σε μικρή σχετικά ηλικία. Είναι πολύ δύσκολο για έναν 36χρονο να παίζει τόσο πολλά παιχνίδια σε μία χρονιά», τόνισε ο Ζιζού.

Εν τω μεταξύ, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Χόρχε Βαλντάνο, διέψευσε όλα όσα έχουν γραφτεί για επικείμενη μεταγραφή του Τιερί Ανρί.

«Δεν μας ενδιαφέρει η απόκτησή του. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση στη διοίκηση γι’ αυτό το θέμα. Αν κάποιος λέει πως δεν θέλει να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης όλοι νομίζουν πως στην πραγματικότητα θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η διοίκηση της «βασίλισσας», πάντως, θα πρέπει να προβληματιστεί με την αγωγή του Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος έχει προσφεύγει στην ισπανική δικαιοσύνη διεκδικώντας από τον σύλλογο ως αποζημίωση ποσό που ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή