«Φρένο» ENIC στον Ντέμη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θεωρεί η ENIC ρεαλιστική την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ειπώθηκαν χθες στο Δ.Σ. της ΠΑΕ AEK. Το θέμα αυτό συζητήθηκε για αρκετή ώρα και οι γνωρίζοντες τις εξελίξεις είπαν στους υπόλοιπους ότι αυτά που πρότεινε η πλευρά του Ντέμη δεν επαρκούν για να ικανοποιήσουν την αγγλική εταιρεία. Πολλή συζήτηση έγινε και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οσοι χειρίστηκαν το θέμα είπαν ότι έκανε κάθε προσπάθεια για να παραμείνει στην ομάδα, αλλά με τις συνθήκες που υπήρχαν, ήταν αδύνατο να εξομαλύνουν την κατάσταση. Είπαν ότι ο Περσίας αρνήθηκε την πρότασή τους να μείνει ως προπονητής μέχρι το καλοκαίρι κι έτσι στράφηκαν προς τον Ντουμιτρέσκου, η πρόσληψη του οποίου εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Από τις αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα, πιο σημαντικές θεωρούνται ο ορισμός του κ. Βαλασόπουλου ως α΄ αντιπροέδρου στη θέση του παραιτηθέντος Π. Στάθη και του κ. Δημητρέλου ως διευθύνοντος συμβούλου. Στο νέο Δ.Σ. μετέχει και ο κ. Κεχαγιάς. Συζητήθηκε και το θέμα του γηπέδου, με τον Γιάννη Γρανίτσα να διαβεβαιώνει τους πάντες ότι τα έργα θα ξαναρχίσουν στις 17 Φεβρουαρίου. H Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ θα γίνει στις 10 Μαρτίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες στον Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του.

Αντί για προπόνηση, οι παίκτες συναντήθηκαν χθες σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Καβούρι και έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα με λουτροθεραπεία, σπα και υδρομασάζ. O Ντουμιτρέσκου τους είπε ότι θα γίνεται αυτό μία φορά κάθε εβδομάδα ύστερα από παιχνίδι ή σκληρή προπόνηση, γιατί θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Αυτή η… πολυτέλεια είναι προσφορά του νέου μέλους του Δ.Σ. Π. Κεχαγιά. O Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε τη 18άδα του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο, η οποία είναι ίδια μ’ αυτήν του Παναθηναϊκού, με την προσθήκη του Κασάπη. Παρά τις αντιρρήσεις του Δήμου A. Λιοσίων, το αυριανό παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Ακράτητου, όπως είχε αρχικά ορισθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή