ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός για τον Γκονζάλες, περισσότεροι από δέκα χιλιάδες οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις εξέδρες της Λεωφόρου για να αποθεώσουν τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

ΑΡΙΘΜΟΣ εντυπωσιακός, που δείχνει τη «δίψα» των οπαδών όλων των ομάδων να δουν ένα μεγάλο παίκτη με την αγαπημένη τους φανέλα.

Ο ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «μεγάλο όνομα», τουλάχιστον στα χαρτιά, σε σχέση μ’ αυτά που κατά καιρούς η ΠΑΕ προσπάθησε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

ΚΙ ΟΜΩΣ, ακόμα κι αυτός ο «μικρός στο δέμας» παίκτης -άσχετα αν στο μέλλον αποδειχθεί τεράστιος σε προσφορά- και με τη βοήθεια της επικοινωνιακής πολιτικής της διοίκησης, μπόρεσε να γεμίσει τη Λεωφόρο και να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού.

ΔΕΙΓΜΑ τού πόσο στερημένοι είναι τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι, όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και των άλλων ομάδων, από ινδάλματα.

ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ που είναι οι «κράχτες» που θα φέρουν πάλι τον κόσμο στα γήπεδα. Διότι μπορεί η βία να είναι μία από τις βασικές αιτίες της απομάκρυνσης των φιλάθλων από τις εξέδρες, όμως και η μη ύπαρξη μεγάλων παικτών στις ομάδες συνετέλεσε κατά πολύ.

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ στην περίπτωση με τον Γκονζάλες είναι η υπερβολική διαφήμιση που του έγινε. Μπορεί, το επαναλαμβάνουμε, να αποδειχθεί έτσι όπως τον παρουσίασαν οι αθλητικές εφημερίδες.

ΟΜΩΣ αν τελικά δεν αποδειχθεί «μεσσίας», τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Οχι μόνο γιατί δεν θα προσφέρει τα αναμενόμενα, ώστε ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του, αλλά διότι για μία ακόμα φορά οι οπαδοί θα έχουν νιώσει την κοροϊδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή