KAI… ΑΛΛΑ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 11.00: Σκι ανωμάλου δρόμου: Παγκόσμιο κύπελλο. 14.30: Μπόμπσλεϊ: Παγκόσμιο κύπελλο, EUROSPORT, 15.15, 20.00: Καλλιτεχνικό πατινάζ: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, EUROSPORT, ET1. 18.00: Βόλεϊ γυναικών: Φιλαθλητικός/ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος, ΕΤ1.

ΒΟΛΕΪ: H ιταλική Σίσλεϊ Τρεβίζο, οι γαλλικές Τουρ και Παρί, η ρωσική Ισκρα και η βελγική Νόλικο είναι οι ομάδες που, μαζί με τον Ηρακλή, πέρασαν στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. H κλήρωση των αγώνων (από 24 ώς 26/2 ο πρώτος, από 2 ώς 4/3 η ρεβάνς) θα γίνει την Κυριακή. Στο φάιναλ φορ (27-28/3, Μπέλγκοροντ, Ρωσία) τις ομάδες που θα επικρατήσουν στους αγώνες αυτούς θα συνοδεύσει η διοργανώτρια Λοκομοτίβ.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Παίδες και κορασίδες θα αγωνισθούν σήμερα στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα άρσης βαρών του Αγίου Κοσμά και θα αρχίσουν, για μεν τις κορασίδες στις 9 το πρωί, για δε τους παίδες στη 1 μ.μ.

ΣΤΙΒΟΣ: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 50.000 μ. βάδην ανδρών θα διεξαχθεί στον Ασπρόπυργο, στις 28 Φεβρουαρίου. Πέντε έφηβοι και τρεις νεάνιδες από την Ιταλία θα μετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου εφήβων – νεανίδων (14-15 Φεβρουαρίου, Παιανία).

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Τον Μάιο θα μάθει την «τύχη» της η Αμερικανίδα Κέλι Γουάιτ, νικήτρια στα 100 και στα 200 μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του 2003, στα ούρα της οποίας ανιχνεύθηκε η ουσία «μονταφινίλ». H Γουάιτ θα καταθέσει στην επιτροπή αντιντόπινγκ των ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή