Αρωμα γυναίκας και 2004 στο βόλεϊ

Αρωμα γυναίκας και 2004 στο βόλεϊ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού στο ανακαινισμένο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» δίνουν από σήμερα οι κορυφαίες ελληνικές γυναικείες ομάδες βόλεϊ, οι οποίες θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος. Οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια… γεύση Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς η διοργάνωση αποτελεί δοκιμή για το 2004.

Με το ντέρμπι Φιλαθλητικού/ΠΑΟΚ – Πανελληνίου αρχίζει το Κύπελλο Ελλάδος (18.00). H ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, καθώς δύο από τις βασικές αθλήτριές της, οι Ζάννα Προνιάδου και Τατιάνα Σμυρνίδου, εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και γι’ αυτόν το λόγο νευρίασαν και έφυγαν για τη Ρωσία. Το γεγονός «δένει» τα χέρια του προπονητή Θ. Στράντζαλη, ο οποίος καλείται να παρατάξει την ομάδα χωρίς τις παίκτριες. «Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω να γυρίσουν», τόνισε ο τεχνικός.

Η πρωτοπόρος ομάδα της κανονικής περιόδου, τα Βριλήσια, θα βρει απέναντι τη Λάρισα (16.00). O νεοφώτιστος Απολλώνιος και η Ενωση Βύρωνα θα δώσουν το εναρκτήριο σερβίς της διοργάνωσης (14.00) ενώ στον τελευταίο αγώνα της σημερινής ημέρας ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο (20.00).

O θεσμός του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ξεκίνησε το 1999 με νικήτρια την ομάδα των Βριλησίων, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο και το 2000 και το 2003.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή