«Κίτρινη» κάρτα σε Γκονζάλες

«Κίτρινη» κάρτα σε Γκονζάλες

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία κίτρινη και μία κόκκινη κάρτα δέχθηκε μέσα σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός, η κόκκινη από την κυβέρνηση αναφορικά με το γηπεδικό και η κίτρινη από την UEFA για τον Εκι Γκονζάλες. Παρότι έφθασε το πρωί στην ΕΠΟ η «μπλε κάρτα» του, ο 24χρονος μέσος δεν ήταν στη λίστα των παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA, που δημοσίευσε το βράδυ η UEFA στο επίσημο σάιτ της. Για τον Παναθηναϊκό υπήρχαν μόνο τα ονόματα του Βύντρα και του Κώτσιου. Αργότερα αποσύρθηκε η σχετική αναφορά και η οριστική λίστα θα βγει σήμερα, αλλά θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο ο Αργεντίνος να είναι μέσα. Πάντως, πρόβλημα συμμετοχής του στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει και μπορεί να παίξει την Κυριακή.

Η κόκκινη κάρτα δόθηκε από την κυβέρνηση για το γήπεδο. «H κυβέρνηση και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε συνεχή, καθημερινή επαφή. Το θέμα έχει περάσει σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τροπολογία ή αν έχει κατατεθεί, αλλά και καθυστέρηση να παρατηρείται, υπάρχει η βούληση να τελειώσει», δήλωσε ο Γ. Λιάνης, με την υποσημείωση ότι αν είναι στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές, το θέμα θα λυθεί, αρκεί να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές. Αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση έμεινε με τη… βούληση και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να περάσει η σχετική τροπολογία την τελευταία ώρα. Το νεότερο της υπόθεσης είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, με επιστολή του στους Ευ. Βενιζέλο, B. Παπανδρέου και Ντ. Μπακογιάννη, ζήτησε να παραχωρηθεί στην Εκκλησία η Λεωφόρος για να γίνει εκεί η νέα Μητρόπολη.

– Χένρικσεν, Μικάελσεν και Βύντρα δεν είναι 100% έτοιμοι και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Σανμαρτεάν στην ενδεκάδα και ο Γκονζάλες να μείνει στον πάγκο.

– Λύθηκε και επισήμως η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Τζουρούδη. O γιατρός αποχαιρέτησε χθες τους παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή