ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ που στους αγώνες πρώτης Εθνικής, ακόμα και των εμπορικών ομάδων, οι εξέδρες είναι απελπιστικά κενές, στο Αλκαζάρ βρέθηκαν περισσότεροι από 12.000 φίλαθλοι, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της τρίτης Εθνικής, μεταξύ Λάρισας – Καστοριάς.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ μπορεί να εντυπωσίασε, όμως δεν εξέπληξε τους γνωρίζοντες. Διότι εδώ και πολλά χρόνια η περιφέρεια έδειξε ότι εξακολουθεί και αγαπά το ποδόσφαιρο.

ΟΣΕΣ φορές η Εθνική έπαιξε εκτός κέντρου, ο κόσμος βρέθηκε κοντά της, ακόμα και σε αδιάφορους αγώνες, ενώ οι οπαδοί των ομάδων πάνε στα γήπεδα και δεν κάθονται στον καναπέ.

ΠΑΛΙΕΣ καλές εποχές θύμισε το Αλκαζάρ, σ’ εμάς τους παλαιοτέρους, όταν το πρωτάθλημα δεν ήταν… Αθηνών, αλλά πραγματικά Εθνικό.

ΤΟ EXOYME ξαναγράψει. H μόνη ελπίδα για να σωθεί αυτό το πρωτάθλημα, είναι να αποκτήσουν πάλι οι μεγάλες πόλεις της περιφέρειας ισχυρές ομάδες που θα βρεθούν στην A΄ Εθνική.

ΣΕΡΡΕΣ, Βόλος, Δράμα, Πάτρα, Καλαμάτα, Καβάλα και πολλές άλλες μπορούν, αν οι πολιτικοί ξεφύγουν από το «διαίρει και βασίλευε», αν δεν θέλουν όλοι οι παράγοντες να αποκαλούνται «πρόεδροι» και συγχωνευτούν οι πολλές μικρές ομάδες σε μία, τότε θα μπορεί κάθε πόλη να έχει και ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

ΚΑΙ είναι στο χέρι της Πολιτείας να βρει λύση σ’ αυτό το θέμα. Αντί, κάθε υπουργός να χαρίζει τα χρέη και να δανείζει… αγύριστα στις ομάδες της εκλογικής του περιφέρειας, να δώσει κίνητρα για τον σκοπό των συγχωνεύσεων.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ δεν είναι δύσκολος. Βούληση και λίγο μυαλό χρειάζεται…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή