ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: H Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα αποφασίσει τελικά εάν θα πάρει ή όχι η χώρα μας κάρτα ελευθέρας συμμετοχής στην ενόργανη. H απόφαση θα ληφθεί την προσεχή εβδομάδα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με τη Χαλκηδόνα (17.00) ζήτησε ο προπονητής, Τάκης Λεμονής.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της A2 ανδρών: 15.00: Ιωνικός – ΔΑΣ Ανω Λιοσίων, 15.30: Δούκας – Ξάνθη. 17.30: Κολοσσός – Νήαρ Ηστ, Λάρισα – Χαλκίδα, Πανελλήνιος – Ολύμπια, Π. Φάληρο – ΜΕΝΤ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: A1 ανδρών: 16.00: Απόλλων καλ. – Πανελλήνιος. 17.00: ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΑΟΚ. 18.00: ΑΣΕ Δούκα – Αρης N. 19.30: Αθηναϊκός – Διομήδης Αρτας (Λουτράκι). 20.30: BAO – Κιλκίς. A1 γυναικών: 17.00: Φιλαθλητικός Αγρινίου – Μακεδονικός, Παναθλητικός – ΑΣΕ Ορμή. 18.00: Αναγέννηση Αρτας – M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών. 19.30: Ελπίδες Δρ. – Αρης Θ.

ΚΟΕ: Τη Δευτέρα (18.30), στην αίθουσα εκδηλώσεων της EOE, η Κολυμβητική Ομοσπονδία θα τιμήσει τις εθνικές ομάδες και τους αθλητές και τις αθλήτριες, που διακρίθηκαν διεθνώς το 2003, καθώς και τους προπονητές τους. Θα τιμηθούν, επίσης, οι γυναικείες ομάδες της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης, που κατέκτησαν τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Λένοξ Λιούις. Ανάμεσα στους τίτλους του κορυφαίου Βρετανού πυγμάχου, συμπεριλαμβάνονται το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη Σεούλ, καθώς και οι νίκες επί των έτερων «θρύλων» της επαγγελματικής πυγμαχίας, Μάικ Τάισον και Εβάντερ Χόλιφιλντ.

ΤΡΙΑΘΛΟ: Αγώνας διάθλου όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξάγεται σήμερα στην Ανάβυσσο (09.30).

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Την απόφασή του να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της χώρας, ανακοίνωσε ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς. O ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα δέχτηκε έντονες πιέσεις από την ομοσπονδία, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβενίας προσπαθεί να προκριθεί στους τελικούς του Παγκοσμίου |Πρωταθλήματος του 2006. O προπονητής, Μπόγιαν Πράσνικαρ, κάλεσε και τον πρώην αρχηγό της ομάδας Μίραν Πάβλιν.

ΓΑΛΛΙΑ: O Νικολά Ανελκά είναι έτοιμος να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ζακ Σαντινί, προκειμένου να ξαναφορέσει τη φανέλα των «τρικολόρ». O Ανελκά είχε έρθει σε ρήξη με τον Σαντινί δηλώνοντας τότε πως «για να ξαναπαίξω στην Εθνική πρέπει ο Σαντινί να έρθει γονατιστός και να μου απολογηθεί».

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Οι «Γκερς» που έχουν μείνει πολύ πίσω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σκοτία, αποκλείστηκαν και από τον τελικό του λιγκ καπ, καθώς στον ημιτελικό αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Χιμπέρνιαν και ηττήθηκαν στα πέναλτι με 4-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή