H Ξάνθη κρύβει πολλές παγίδες

H Ξάνθη κρύβει πολλές παγίδες

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν ουκ ολίγα παραδείγματα που δικαιώνουν όλους όσοι υποστηρίζουν πως κρύβει πολλές παγίδες ο αυριανός αγώνας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στη Ριζούπολη (5 μ.μ., απευθείας μετάδοση από το Magic). Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφορά στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων στη Ριζούπολη, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός είδε και έπαθε για να νικήσει με το «φτωχό» 1-0 τα… δεύτερα της Ξάνθης, χάρη σε γκολ του Γρηγόρη Γεωργάτου. Θα πρέπει ακόμη να θυμηθούμε το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποτύχει να νικήσουν την ομάδα της Θράκης στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος των δύο προηγούμενων περιόδων (και τα δύο έληξαν με ισόπαλο σκορ, 1-1). Ολα αυτά έχει κατά νου ο Ολεγκ Προτάσοφ και ζητάει απ’ τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αυριανό αγώνα της Ριζούπολης. Φυσικά, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, με το σκεπτικό πως ο Παναθηναϊκός που ακολουθεί έχει μόλις έναν βαθμό λιγότερο.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τον Ουκρανό τεχνικό. Δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματισμένων Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Κατεργιαννάκη, Βενετίδη, ενώ φυσικά εκτός πλάνων του (με απόφαση της διοίκησης…) βρίσκονται οι Ελευθερόπουλος και Χούτος. O τελευταίος ακολούθησε χθες, μετά καιρό, όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Ελευθερόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με τη σημερινή προπόνηση και στη συνέχεια οι 19 ποδοσφαιριστές, που επέλεξε ο Προτάσοφ, θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Πρόκειται για τους Γιάννου, Μπούτσεκ, Ανατολάκη, Βάλλα, Γεωργάτο, Κουλουχέρη, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καστίγιο, Καφέ, Ταραλίδη, Νινιάδη, Στολτίδη, Κούζμπα, Τάτση και Τζιοβάνι

Το μεσημέρι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τελέσει μνημόσυνο, στο «Μνημείο των Θυμάτων της Θύρας 7», για τους 21 φιλάθλους που βρήκαν τραγικό θάνατο στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 κατά την έξοδό τους από τη θύρα 7, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού – AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή