Με «ρόμβο» ανοίγει το λουκέτο

Με «ρόμβο» ανοίγει το λουκέτο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο συρτάρι μπήκε η έξωση που ετοίμαζε ο δήμος A. Λιοσίων και η AEK θα συνεχίσει να παίζει στο γήπεδο του Ακράτητου μέχρι το τέλος της περιόδου. Μετά τη συνάντηση που έγινε χθες, επήλθε συμφωνία στον τρόπο εξόφλησης των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη χρήση του γηπέδου και στο εξής οι οφειλές θα καταβάλλονται αμέσως, με την εκκαθάριση των εισιτηρίων κάθε αγώνα. Για να γίνει αυτό, χρειάσθηκε η «απειλή» ότι όσοι πάνε σήμερα στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (7 μ.μ.), θα βρουν τις πόρτες κλειστές.

Οι οπαδοί της AEK περιμένουν σήμερα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρώτο δείγμα γραφής του Ιλιε Ντουμιτρέσκου. O Ρουμάνος προπονητής έχει προαναγγείλει ότι θα παίξει το σύστημα «ρόμβος», με τέσσερις παίκτες σε ευθεία στην άμυνα, τον Τσιάρτα σε ρόλο οργανωτή και τους Λυμπερόπουλο, Οκκά στην επίθεση. Με το σχήμα αυτό, ο Λάκης μάλλον θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα γιατί ξεκαθάρισε στον προπονητή του ότι είναι μεσοεπιθετικός και δεν θέλει να παίξει μπακ χαφ. O Κασάπης και οι Μπορμπόκης επανέρχονται στα άκρα, με το δύσκολο έργο να καλύψουν μόνοι τους όλη την πλευρά. Απουσιάζουν οι Καψής, Αμπονσά, Γεωργέας και Ιβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή