Μεταγραφικό πάρτι με Ρονάλντο και Φίγκο

Μεταγραφικό πάρτι με Ρονάλντο και Φίγκο

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι απλώς καπνός αλλά και… φωτιά υπάρχει στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Ρονάλντο στην Τσέλσι. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του «φαινομένου», Ροντρίγκο Πάιβα, υπογραμμίζοντας πως στο τέλος της περιόδου ο πελάτης του θα αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. O ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο Αμπράμοβιτς προσφέρει τα διπλάσια χρήματα στον Ρονάλντο, σε σχέση με εκείνα που εισπράττει απ’ τη Ρεάλ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ». «O Ρονάλντο δεν θα πει τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν για το θέμα. O Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2006. Θα πρέπει να περιμένουμε και δεν είναι σωστό να απαντάμε σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου σταρ.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου αποκαλύπτουν πως η Μπενφίκα κινείται για την απόκτηση ενός άλλου άσου της Ρεάλ, του Λουίς Φίγκο. Είναι αξιοσημείωτο πως κατά το παρελθόν ο Πορτογάλος διεθνής μέσος έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα του, για να κλείσει εκεί την καριέρα του. O φιλικός αγώνας που προγραμματίζει να δώσει ο Φίγκο, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στην Πορτογαλία, ενδεχομένως να είναι η αρχή του τέλους του στη Ρεάλ Μαδρίτης. O Φίγκο έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Την ίδια ώρα, την πόρτα της «βασίλισσας» της Ευρώπης κλείνει ο Γάλλος επιθετικός της Αρσεναλ Τιερί Ανρί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν: «O Ανρί έχει υπογράψει για ακόμα τρία χρόνια στην Αρσεναλ και του αρέσει να αγωνίζεται με αυτή την ομάδα. Ζει στο Λονδίνο χρόνια και είναι χαρούμενος εκεί. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Ο Ζιντάν αναφέρθηκε και στον διεθνή Ιταλό επιθετικό της Ρόμα, Φραντζέσκο Τότι: «Οσον αφορά με την περίπτωση του Τότι, δεν ξέρω τι πρέπει να του πω. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πρόκειται για έναν φαντεζί ποδοσφαιριστή που είναι ο ηγέτης της Ρόμα και κάθε χρόνο ψηφίζεται ως ο καλύτερος παίκτης του ιταλικού ποδοσφαίρου. Είναι πολύ καλός παίκτης. Το μόνο σίγουρο είναι πως παίζει πολύ καλά στη θέση του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή