Με Ομπράντοβιτς στην Αθήνα οι «πλάβι»

Με Ομπράντοβιτς στην Αθήνα οι «πλάβι»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον προπονητικό «θώκο» της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα των «Πλάβι» χάρισαν στον Σέρβο προπονητή τις ευχές του Παναθηναϊκού για «καλή επιτυχία» στη δεύτερη, εθνική σταδιοδρομία του. «Πιστεύω ότι άξιζε να επιστρέψω στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας μου και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ», είπε ο Ομπράντοβιτς, ύστερα από την ανακοίνωση της γιουγκοσλαβικής ομοσπονδίας για τη νέα, διετή συνεργασία της με τον «Ζοτς», ενώ στις 28 του μηνός, θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο Βελιγράδι.

Οι «πράσινοι» άρχισαν την προετοιμασία τους για τον προτελευταίο αγώνα τους με τη Μάλαγα και αύριο θα αναχωρήσουν για την Ισπανία, ενώ ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, νωρίτερα από το τελευταίο, εντός έδρας παιχνίδι τους με την Κρκα.

– H… απόδραση της AEK από το κλειστό των Ιλισίων με τη νίκη επί του Ηλυσιακού αναπτέρωσε και πάλι το ηθικό των παικτών του Φώτη Κατσικάρη για την ευρωπαϊκή προοπτική τους, εν όψει τού εντός έδρας αγώνα με την Ολίμπια.

«Τα επόμενα παιχνίδια μας στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μοιάζουν με τελικούς για την AEK. Πρέπει να προχωρήσουμε με αυτοσυγκέντρωση και χωρίς να «συγχέουμε» τους στόχους μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή