Τους πήρε όλους η μπάλα

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η UEFA έστελνε μέσω Ιντερνετ τη… λυπητερή για τον Γκονζάλες, κόβοντάς τον από τη λίστα των νέων παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διάλεξε τον πατροπαράδοτο τρόπο των επιστολών για να «ρίξει το γάντι» στην ΚΕΔ, στην ΕΠΟ και στην κυβέρνηση, με αφορμή τα όσα καταπληκτικά έγιναν από τον Κασναφέρη στη Νεάπολη και τον Ζωγράφο στη Ριζούπολη, αλλά και τον εμπαιγμό που υφίσταται στο γηπεδικό. Για το θέμα αυτό, περισσότεροι από 2.000 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν χθες το βράδυ από τη Λεωφόρο και έφθασαν μέχρι τη Βουλή, διαδηλώνοντας ειρηνικά το αίτημά τους να γίνει γήπεδο στο Γουδί.

«Συγχαίρουμε τον διεθνή διαιτητή για την απόδοσή του στον αγώνα μας με τον Ιωνικό, τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Μπρέντα για τη βαθμολογία που του έβαλε, την ΚΕΔ γιατί διατηρεί στις τάξεις της τέτοιους κορυφαίους διαιτητές, τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση για την ουσιαστική συμβολή του στην πρόοδο που έχει συντελεστεί στη διαιτησία και τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λιάνη για την ορθή εποπτεία της λειτουργίας των θεσμικών οργάνων. Ολα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, αν η Πολιτεία δεν είχε εξασφαλίσει το πλαίσιο ισονομίας και διαφάνειας μέσα στο οποίο λειτουργεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια», ήταν το κείμενο της ειρωνικής αναφοράς της ΠΑΕ στη διαιτησία του Κασναφέρη. Αναλόγου ύφους επιστολή στάλθηκε και προς τον B. Γκαγκάτση, όπου τονίζεται μεταξύ άλλων: «Παραμένει αξιοπερίεργο το γεγονός ότι κορυφαίοι και διεθνείς διαιτητές πραγματοποιούν απαράδεκτες εμφανίσεις σε αγώνες της ομάδας μας, αξιοπερίεργο πως τα περισσότερα διαιτητικά λάθη είναι εις βάρος μας, αξιοπερίεργο πως ο κύριος αντίπαλός μας να ευνοείται σκανδαλωδώς. Εχουν καταλογιστεί υπέρ του τα περισσότερα πέναλτι. Από τα οκτώ, με τα πέντε πήρε προβάδισμα στο σκορ, με αποκορύφωμα αυτό του χθεσινού αγώνα του με την Ξάνθη».

Αποδέκτης της πρώτης επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του γηπέδου ήταν η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, από την οποία ζητήθηκε (κατόπιν εορτής ομολογουμένως) να ενεργοποιηθεί, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες όπως έχουν συμφωνήσει οι συναρμόδιοι υπουργοί Ευ. Βενιζέλος, Γ. Παπαντωνίου. H δεύτερη σχετική επιστολή είχε αποδέκτη την πρόεδρο Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας κ. Αυγή Μαρκοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή