ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TA ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ αλλά και τα ανησυχητικά φαινόμενα του πρωταθλήματος συνεχίστηκαν και αυτήν την αγωνιστική.

ΣΤΗ Νεάπολη, στον αγώνα Ιωνικού – Παναθηναϊκού, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν περισσότεροι απ’ αυτούς των φιλοξενουμένων.

ΤΟ ΞΥΛΟ εκτός γηπέδου έπεφτε… βροχή, αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε.

ΣΕ δεκαπέντε ημέρες ο Ολυμπιακός παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Και όπως αναμένεται, οι οπαδοί και οι παίκτες των πρωταθλητών θα τύχουν ανάλογης υποδοχής, όχι μόνον από τους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και από τους «πράσινους» Κρητικούς.

ΚΑΙ ΟΛΑ αυτά για να… δοξάζουμε τον κ. Γιώργο Λιάνη με την έμπνευση που είχε, να απαγορεύσει την ομαδική μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδος.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ η 20ή ημέρα του πρωταθλήματος είχε πρωταγωνιστές για άλλη μία φορά τους διαιτητές. O Ζωγράφος στη Ριζούπολη και ο Κασναφέρης στη Νεάπολη κατόρθωσαν να μας πείσουν πάλι ότι σφυρίζουν με τα μάτια… κλειστά, προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ κερδισμένος ήταν ο ΠΑΟΚ, που βλέπει ήδη να ανεμίζει στην Τούμπα το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η φυγή του Μπάγεβιτς δεν βοήθησε στην ανάκαμψη της ΑΕΚ.

ΜΠΟΡΕΙ να επικαλούνται στον «Δικέφαλο» την ατυχία, αλλά βλέπετε… όπου φτωχός κι η μοίρα του.

Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ τείνει να αναδειχθεί στη δεύτερη, μετά το Αιγάλεω, ευχάριστη έκπληξη και το ευρωπαϊκό όνειρο δεν απέχει πολύ.

ΟΣΟ για την ουρά, η νίκη του Ακράτητου βύθισε σε απελπισία την Προοδευτική, χωρίς να δώσει ανάσα στον ίδιο.

ΜΑΖΙ τους και η Καλλιθέα, που η παρουσία του Τάκη Λεμονή δεν δείχνει αρκετή για να την σώσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή