Δεν φοβίζει η Παρί τον Ηρακλή

Δεν φοβίζει η Παρί τον Ηρακλή

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκρατημένος ενθουσιασμός επικρατεί στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή για την κλήρωση με την Παρί στους «έξι» του Τσάμπιονς Λιγκ. O γαλλικός σύλλογος σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά ο «Γηραιός» μπορεί να τον αντιμετωπίσει και να προκριθεί στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ (Μπέλγκοροντ, 27-28/3). Τυχεροί και στο θέμα έδρας ήταν οι «κυανόλευκοι», καθώς ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στον Εύοσμο. Αν ο Ηρακλής πάρει την πρόκριση, στον ημιτελικό της διοργάνωσης θα παίξει με το νικητή του αγώνα Νόλικο – Ισκρα.

«Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτήν τη φάση. O Ηρακλής έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμη και σε μεγάλα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του «Γηραιού» Αλέκος Λεώνης.

Β Ενα ακόμη κύπελλο Ελλάδος πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη τους τα Βριλήσια. Νίκησαν τον Πανελλήνιο με 3-1 (26-24, 22- 25, 25-16, 25-22) στον τελικό της διοργάνωσης, η οποία ήταν και προολυμπιακό τεστ. Για την ομάδα των βορείων προαστίων το τρόπαιο ήταν το τέταρτο στη βραχύχρονη ιστορία του θεσμού, που ξεκίνησε το 1999.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή