Γίνγκμπλαντ: Θέμα ρεβάνς το Κύπελλο

Γίνγκμπλαντ: Θέμα ρεβάνς το Κύπελλο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ατυπη ρεβάνς για την ήττα του Ηρακλή από την AEK στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει ο Ματς Γίνγκμπλαντ, με αφορμή τον αυριανό μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είναι θέμα ρεβάνς ο αγώνας με την AEK. Θα πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Θα παιχτούν πάρα πολλά στην τακτική και φυσικά θα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά και η ισοπαλία θα μας βοηθούσε πολύ για τον επαναληπτικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σουηδός τεχνικός είδε με ευχαρίστηση και τον Παναγιώτη Δρούγα να επιστρέφει στις προπονήσεις, ενώ σε σχέση με τον αγώνα στο Αιγάλεω θ’ αγωνισθούν και οι Κιάσσος, Σνάουτσερ, Π. Καπετάνος, που εξέτισαν τις ποινές τους. Μοναδικός απών θα είναι ο κλινήρης, λόγω γαστρεντερίτιδας, Κένεντι Μπακιρτσίογλου.

Αέρας Τσάμπιονς Λιγκ

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ. Θεωρούν ότι έχει φθάσει η ώρα να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και να κερδίσουν μία θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι θέληση όλων μας και στη φάση που βρίσκεται η ομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι επιδιώκουμε να φτάσουμε στον στόχο αυτό. Στα τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα, ο στόχος δεν επιτεύχθηκε ποτέ, αλλά φέτος και μέχρι τώρα πάμε καλά. Βεβαίως, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού έχουν απομείνει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Δεν ξεχωρίζουμε εύκολα και δύσκολα, όλα τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα», δήλωσε ο Διονύσης Χασιώτης.

Εν τω μεταξύ, για μία ακόμα φορά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των φιλάθλων μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων SMS της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέδειξαν πρώτο στις προτιμήσεις των φιλάθλων τον Γιώργο Κούτση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή