«Τελικός» με Ολύμπια για AEK

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H νίκη που θα «ανοίξει» διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης για την AEK στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα «κυοφορείται» απόψε (21.10) στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, όπου η «Ενωση» θα υποδεχθεί την Ολύμπια Λουμπλιάνας, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων.

Με αναπτερωμένο ηθικό και ψυχολογία από την πρόσφατη, περιπετειώδη νίκη επί του Ηλυσιακού, η AEK δηλώνει έτοιμη να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να φτάσει τις έξι, ευρωπαϊκές νίκες, να «ξεχάσει» την ήττα της από την Μπαρτσελόνα, πριν από μία εβδομάδα και να διατηρήσει ακμαίες τις ελπίδες πρόκρισης, εν όψει του τελευταίου αγώνα της με την Παρτιζάν, στο Βελιγράδι.

«Το παιχνίδι με την Ολύμπια είναι ο ένας από τους δύο τελικούς που έχουμε να δώσει στην Ευρωλίγκα για να προκριθούμε. Για να είμαστε απόλυτα εξασφαλισμένοι, πρέπει να νικήσουμε και τους δυο αγώνες», είπε ο Φώτης Κατσικάρης που θα έχει στη διάθεσή του τον Σέκουλιτς, αλλά και τον Ταπούτο, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση για την αποβολή του και την απρεπή συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή