ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οξυγόνο με Πατραϊκό ο ΠΑΟ

Ανάσα σε αρκετούς παίκτες του θα δώσει σήμερα ο Ιτζάκ Σουμ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πατραϊκό (Αίγιο, 6 μ.μ.). Εκτός από τους τραυματίες Κωνσταντίνου, Σανμαρτεάν, Ολισαντέμπε, Μάριτς, τον τιμωρημένο Μινχ και τους Οξύζογλου, Τζόρβα, άφησε στην Αθήνα και τους Νικοπολίδη, Μπασινά, Γκούμα. O Γκονζάλες είναι στην αποστολή, όπως και ο Κυργιάκος, ύστερα από απουσία 4,5 μηνών.

Οσον αφορά στη διαιτησία, μιλώντας ο Αργύρης Μήτσου σε εκδήλωση των παλαίμαχων παικτών του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι διαψεύσθηκε η αισιοδοξία του ότι τα πράγματα φέτος θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οι πληρωμένες από την ΠΑΕ καταχωρίσεις σε μερίδα του Τύπου προκάλεσαν αίσθηση, γιατί είναι η πρώτη φορά που οι «πράσινοι» καταφεύγουν σε τέτοια πρακτική. Το γεγονός σχολιάστηκε στην απαντητική επιστολή του B. Γκαγκάτση προς τον κ. Μήτσου, διότι το ύφος τους «απέχει σημαντικά από το επίπεδο των σχέσεων που πρέπει να διέπουν την Ομοσπονδία και τις ΠΑΕ με ιστορία και προσφορά. Το περιεχόμενό της και κυρίως το ύφος της αδικούν πρωτίστως την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

– Εφεση σκέπτονται να κάνουν οι «πράσινοι» για να ανατρέψουν την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ ο Γκονζάλες.