«Τελειώστε τους από σήμερα»

«Τελειώστε τους από σήμερα»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βήμα πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει να κάνει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, με τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη που θα αρχίσει στις 8 μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το Super Sport. Μιλώντας χθες στους παίκτες του, ο Ολεγκ Προτάσοφ τους ζήτησε να πάρουν σκορ πρόκρισης απ’ το πρώτο παιχνίδι. Τους τόνισε δε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται φέτος πάρα πολύ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Σε σχέση με τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, ο Ουκρανός τεχνικός προτίθεται να προβεί σε μία αλλαγή. Στη θέση του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο θα ξεκινήσει τον Μάρτσιν Κούζμπα, ενώ ο Παντελής Καφές ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη φτέρνα και θα παίξει απ’ την αρχή. Τερματοφύλακας θα είναι ο Κλεόπας Γιάννου και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εύχονται να είναι γερός και να μη χρειαστεί να αντικατασταθεί, καθώς ο Γιουράι Μπούτσεκ που θα κάθεται στον πάγκο, εξακολουθεί να έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση. Με δεδομένη την απουσία του Κατεργιαννάκη και τον παροπλισμό του Ελευθερόπουλου, αυτή τη στιγμή ο Προτάσοφ έχει στη διάθεσή του μόλις έναν υγιέστατο τερματοφύλακα, τον Γιάννου.

Στη χθεσινή προπόνηση, οι Καρεμπέ και Τζόρτζεβιτς, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς, οι Βενετίδης, Ελευθερόπουλος και Μπούτσεκ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ο δε Πατσατζόγλου ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Κατεργιαννάκης απουσίασε για προσωπικό του θέμα, έχοντας εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια από την τεχνική ηγεσία. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Προτάσοφ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές, οι Γιάννου, Μπούτσεκ, Ανατολάκης, Βάλλας, Γεωργάτος, Κουλουχέρης, Κωστούλας, Μαυρογενίδης, Πάντος, Γεωργιάδης, Γκώνιας, Καστίγιο, Καφές, Ταραλίδης, Νινιάδης, Στολτίδης, Κούζμπα, Τάτσης, Ζιοβάνι.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτεχνικού Ολυμπιακού αποφάσισε τη διοργάνωση πανελλήνιας αιμοδοσίας κάθε χρόνο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή