ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Προειδοποίηση προς τους αθλητές να μην κάνουν χρήση της αυξητικής ορμόνης, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, γιατί, όπως είπε, θα «συλληφθούν και θα τιμωρηθούν». O κ. Ρογκ τόνισε ότι ορισμένα εργαστήρια εξετάζουν διάφορα τεστ, που αποδεικνύουν τη χρήση της ορμόνης. Αποκάλυψε, δε, ότι το τεστ που θα επιλεγεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας δεν έχει ακόμη επικυρωθεί, αφού ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ έχει ζητήσει τη βελτίωση των υπαρχόντων τεστ. «Εργαζόμαστε για την επικύρωση του καταλληλότερου ελέγχου. Δεν θα αποκαλύψουμε στους αθλητές πότε θα αρχίσουμε να τον πραγματοποιούμε, αφού έτσι θα τους επιτρέψουμε να διαφύγουν», τόνισε ο κ. Ρογκ.

ΕΘΝΙΚΗ: Ανακλήθηκε, για οικογενειακούς λόγους, η πρόσκληση του Οτο Ρεχάγκελ προς τον Ντέμη Νικολαΐδη για να μετάσχει στον φιλικό αγώνα της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τη Βουλγαρία, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». H σύζυγός του Δέσποινα Βανδή έφερε προσφάτως στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Από τους «ξενιτεμένους» έχουν κληθεί οι Νταμπίζας, Χαριστέας, Γιαννακόπουλος, Βρύζας, Φύσσας και Δέλλας.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ: Για την Πέμπτη (12/2) κάλεσε ο αθλητικός δικαστής την ΠΑΕ AEK, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοί της στον αγώνα με τον Πανιώνιο, το περασμένο Σάββατο. Μετά και τη σύνταξη του κατηγορητήριου, οι «κιτρινόμαυροι» απειλούνται με βαριά τιμωρία.

ΟΣΕΡ: Αποκλεισμός – σοκ στο κύπελλο Γαλλίας για την αντίπαλο του ΠΑΟ στο UEFA, η οποία ηττήθη με 1-0 από την ερασιτεχνική(!) Μπριβ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αρκετά προβλήματα θα έχει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο εν όψει του σημερινού ματς με τον Ολυμπιακό. O προπονητής των «κυανέρυθρων» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τάκη Γιαννόπουλο, Χρήστο Κόντη, Ανδρέα Λαγωνικάκη και Στέλιο Χασιώτη.

ΠΟΛΟ: Πλήγμα υπέστη η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία θ’ αναγκαστεί να παίξει, το Σάββατο, στην Ουγγαρία με τη Βάσας για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, χωρίς τον φουνταριστό της Σάκη Πλατανίτη. O παίκτης υποφέρει από δισκοκήλη. Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών εν όψει της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. H προετοιμασία θ’ αρχίσει στις 28 Ιουνίου στο Μέτσοβο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή