ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΤΥΧΩΣ που διανύουμε προεκλογική περίοδο και οι διαιτησίες της 20ής αγωνιστικής έγιναν σίριαλ μόνο στ’ αθλητικά ραδιόφωνα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με την ευκαιρία της πορείας που είχαν οργανώσει οι οπαδοί του για το γήπεδο, «χτύπησε» σε δύο μέτωπα.

ΜΕ ΤΟΥΣ οπαδούς, πάντα… αυθορμήτως, να διαμαρτύρονται για το θέμα του γηπέδου και τη διοίκηση κατά των οργάνων της διαιτησίας.

ΕΚΑΝΕ, όμως, ένα λάθος η «πράσινη» ΠΑΕ. Στην ειρωνική της ανακοίνωση για τα όσα σφύριξε ή δεν σφύριξε ο Κασναφέρης στη Νεάπολη, έμπλεξε και τα σφυρίγματα του Ζωγράφου στον αγώνα Ολυμπιακού – Ξάνθης.

ΓΙΑΤΙ δεν έκανε και αναφορά στον Ευθυμιάδη για τη διαιτησία του στο παιχνίδι AEK – Πανιωνίου; Δεν υπήρχαν «φαλτσοσφυρίγματα»;

ΕΤΣΙ δίνει το δικαίωμα στον «αιώνιο» αντίπαλο να ομιλεί για επηρεασμό αρχών και κοινού, εν όψει του επερχόμενου αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακού, αλλά και του ντέρμπι της «Λεωφόρου».

ΦΥΣΙΚΑ, όπως κάθε φορά, κραυγάζουν οι «μεγάλοι» όταν αισθάνονται ότι αδικούνται από τη διαιτησία. Ουδείς ασχολείται όταν σφαγιάζονται οι «μικροί».

Ούτε να διαμαρτυρηθούν… τόλμησαν οι παίκτες της Ξάνθης, όταν ο Ζωγράφος έδειξε την άσπρη βούλα στη βουτιά του Πάντου.

ΑΛΛΑ και ποιος άκουγε τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ιωνικού, όταν στα περυσινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό κλάπηκαν από αυτούς τέσσερις βαθμοί, με το… «έτσι θέλω» της σφυρίχτρας;

ΚΑΙ η αποθέωση της υποκρισίας. Ουδείς ασχολήθηκε με τη φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Μάκης Ευθυμιάδης στα Ανω Λιόσια.

ΜΙΣΟ μέτρο πιο ψηλά να τον έβρισκε, θα μπορούσε να είχε καεί στο πρόσωπο. Και τότε να βλέπαμε πού θα είχαν κρυφτεί οι ηθικοί αυτουργοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή