ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε Πατραϊκό, κερδίζει Γκονζάλες

Σε ρυθμό ρελαντί πέρασε ο Παναθηναϊκός από το Αίγιο, όπου νίκησε τον Πατραϊκό 1-0 και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκρισή του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Με πολλούς αναπληρωματικούς στην ενδεκάδα αλλά τον Γκονζάλες να είναι «κράχτης» και να μαζεύει στο γήπεδο περισσότερους από 5.000 «πράσινους» φιλάθλους, η ομάδα του Σουμ έπαιξε τόσο όσο χρειαζόταν για να νικήσει. Σκόρερ του μοναδικού γκολ ήταν ο Μικάελσεν με μακρινό σουτ στο 21΄. Χωρίς να είναι εντυπωσιακός, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, κυρίως στο α΄ μέρος και κινδύνευσε μόνο στο 51΄, όταν ο Χαλκιάς νίκησε σε τετ α τετ τον Γκίμπρο. O Γκονζάλες ήταν απλός και ουσιαστικός, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ: Σακελλαρόπουλος, Στράντζαλης (65΄ Γκάτσης), Μαχαίρας, Αργυρόπουλος, Γεωργόπουλος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Κόλτσης, Γκίμπρο, Ντίσα, Ντικουμέ (78΄ Γραβάνης).

ΠΑΟ: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Μικάελσεν, Κώτσιος, Σεϊταρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζουτάουτας, Γκονζάλες, Επαλέ (59΄ Βύντρα), Ντεμπά (69΄ Βλάοβιτς), Σαπάνης.

«Οχι» Μήτσου σε ΕΠΟ

Αρνητικά απάντησε ο Αργύρης Μήτσου στην πρόσκληση του Βασίλη Γκαγκάτση να συναντηθεί αύριο με τον ίδιο και με μέλη της ΚΕΔ, προκειμένου να συζητήσουν θέματα διαιτησίας. O πρόεδρος του ΠΑΟ επικαλέστηκε λόγους αρχής και έριξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ για την ομαλή λειτουργία της διαιτησίας.