ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Μολονότι η Διεθνής Ομοσπονδία Αρσης Βαρών δεν ανακοίνωσε ποιες απαγορευμένες ουσίες ανιχνεύθηκαν στα ούρα των εννέα αθλητών και των δύο αθλητριών που βρέθηκαν ντοπαρισμένοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι τιμωρίες που επιβάλλονται κάτι δείχνουν. Ετσι, με αποκλεισμό δύο χρόνων τιμωρήθηκε, μετά τον Ρώσο Βλ. Λουκάνιν, και η Ουγγαρέζα Ιλόνα Ντάνκο. Απόδειξη ότι είχαν πάρει κάποια αναβολική ή ορμονούχο ουσία. Από τους 11, μόνο η Κινέζα νικήτρια των 75 κ. Σανγκ Σιτσούν ζήτησε να εξετασθεί και το δεύτερο δείγμα των ούρων της.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τις επιτυχημένες εμφανίσεις θα προσπαθήσει να συνεχίσει σήμερα η Λάρισα (24η αγωνιστική) ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κιλκισιακό (14.45). Οι άλλοι αγώνες: 14.45: Μαρκό – Αγιος Δημήτριος, Βύζας Μεγάρων – Δόξα Δράμας, Καβάλα – Λύκοι, Λεωνίδιο – Ατσαλένιος, Θύελλα Πατρών – Ποντιακός N. Σ., Χαλκίδα – Ηλυσιακός, Καστοριά – Θρασύβουλος Φυλής, Αγροτικός Αστέρας – Ρόδος, Αχαρναϊκός – Βέροια.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: O προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας, Στράτος Αποστολάκης, για τον φιλικό αγώνα με την Ιταλία (Ριζούπολη, 17/2) κάλεσε τους Γιάννου, Αμπάρη, Μόρα, I. Αμανατίδη, Βύντρα, Φωτάκη, Κουλουχέρη, Βάλλα, Ταραλίδη, Γαλανόπουλο, Σαλπιγγίδη, Χρυσάφη, Μανουσάκη, Κούσα, Λαγό, Τσιώλη, Καρυπίδη, Γουνδουλάκη, Καπετάνο και Αγρίτη.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σημαντικό βήμα για την είσοδό του στην «4» της κανονικής περιόδου της A1 ανδρών, έκανε ο ΓΑΣ Κιλκίς που επικράτησε εντός έδρας 28-24 του Ιωνικού Ν.Φ. Για την A1 γυναικών είχαμε: Αρης N. – Αναγέννηση Αρτας 11-38, M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ελπίδες Δρ. 30-26.

ΠΟΛΟ: H εθνική μας ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει απόψε, στην Πάντοβα, σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη της Ιταλίας.

ΣΤΙΒΟΣ: Με σκληρή δουλειά ο δεκαθλητής Ερκι Νόολ προετοιμάζεται για να υπερασπιστεί στην Αθήνα τον τίτλο του «χρυσού» ολυμπιονίκη που κατέκτησε το στο Σίδνεϊ. O 33χρονος Εσθονός σκοπεύει ν’ αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς κι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο Εντγκαρ Ντάβιντς και ο Φερνάντο Τόρες αποτελούν τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους των «μπλαουγκράνα».

2004: H Κόστα Ρίκα και το Μεξικό θα εκπροσωπήσουν την Κεντρική και τη Βόρεια Αμερική στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. H Κόστα Ρίκα επιβλήθηκε με 2-0 της Ονδούρας και το Μεξικό με 4-0 των ΗΠΑ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: «Στοχεύω στους Ολυμπιακούς να κατακτήσω τρία χρυσά μετάλλια, στα 50 μ., 100 μ. και στα 200 μ. ελεύθερο», δήλωσε ο Ολλανδός Πίτερ φαν Χούγκεμπαντ, που προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη.

ΤΙΜΗ: Το βραβείο «Αρτέμιο Φράνκι» απονεμήθηκε στον Μισέλ Πλατινί σε ειδική τελετή που έγινε στη Σιένα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως παίκτη και παράγοντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή