ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕπερνούν παρά λίγα εικοσιτετράωρα και έρχονται οι πολιτικοί να μας επιβεβαιώσουν. Την Κυριακή γράφαμε για την… προμελετημένη κοροϊδία των πολιτικών στην υπόθεση του γηπέδου στο Γουδί.

ΗΛΘΕ λοιπόν η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου και, ούτε λίγο ούτε πολύ, έριξε την ευθύνη τής μη τήρησης των υποσχέσεων των κ. Βενιζέλου – Λιάνη στον Παναθηναϊκό! «Περιμένω συγκεκριμένη πρόταση», ήταν η απάντηση στην επιστολή της ΠΑΕ.

ΑΝΤΕ τώρα να καταλάβει ο απλός φίλαθλος τι συμβαίνει και ποιος έχει δίκιο. Οι «πράσινοι», που ζητούν γήπεδο χωρίς να έχουν πρόταση, ή η κυβέρνηση, που θέλει να τους δώσει την έκταση αλλά πώς θα το πράξει, αφού δεν γνωρίζει πώς θα κατασκευάσει το γήπεδο ο Παναθηναϊκός;

ΕΚΤΟΣ κι αν η κ. Παπανδρέου «κρεμάει» με τη δήλωση τους κ. Βενιζέλο και Λιάνη. Δηλαδή, πληροφορεί τον Παναθηναϊκό πως δεν έχει ενημερωθεί από τους δύο υπουργούς για το τι ακριβώς ζητάει ο σύλλογος.

ΕΔΩ πλέον δεν θα πρέπει να μιλάμε για κοροϊδία, αλλά για… παράνοια. Γιατί;

ΠΩΣ οι Βενιζέλος – Λιάνης αλλά και η κυρία Παπανδρέου δήλωναν ότι… τρέχουν να προλάβουν τη Βουλή πριν από τη διάλυσή της, λόγω εκλογών, ώστε να καταθέσουν την τροπολογία και να ψηφιστεί η παραχώρηση της έκτασης, αφού δεν είχαν πρόταση από τον Παναθηναϊκό;

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη σκέψη τους. Εκτός κι αν αυτοί είναι οι λογικοί και όλοι οι άλλοι θέλουμε κλείσιμο στο Δαφνί.

Γιαννησ Κουκουλασ

Υ.Γ.: Το αν είναι περιβαλλοντικά σωστή ή όχι η κατασκευή γηπέδου στο Γουδί, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Σ’ αυτό αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι ειδικοί. Εκείνο που μας… τρελαίνει είναι η μεθοδολογία των πολιτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή