Εκτός ταπί ο Μελισσανίδης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους θα μείνει αυτή τη χρονιά, όπως όλα δείχνουν, ο Ιωάννης Μελισσανίδης. O «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Ατλάντα δεν θα πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (14-15/2), το οποίο αποτελεί βασικό κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας, που θα μετάσχει στους Ευρωπαϊκούς. «O αθλητής δεν δηλώθηκε στη διοργάνωση και έτσι δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ράφτης.

Το «χρυσό» παιδί της ελληνικής γυμναστικής, από την πλευρά του, τηρεί «σιγήν ιχθύος», προπονείται μόνος του και δεν επιβεβαιώνει, προς το παρόν, όσους ισχυρίζονται ότι βρίσκεται λίγο πριν από το τέλος της ένδοξης καριέρας του. Στα πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης. O συναγωνισμός αναμένεται μεγάλος, ιδιαίτερα για τα κορίτσια, αφού οι αγώνες είναι ένα από τα τεστ για την επιλογή των δυο αθλητριών, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς. Στο γυμναστήριο της Πετρούπολης θ’ αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Ταμπάκος, Μάρας, Τζαβάρας, Λιμπανοβνός, Μαστρογιαννοπούλου, Τσεγκέλη, Δ. Καστρίτση κ.ά.Σπυρ. Σπανεα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή