Στοχεύει Αθήνα ο Ντάιμοντ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνειρο του, ελληνικής καταγωγής, Αυστραλού σκοπευτή του «τραπ», Μάικλ Ντάιμοντ να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε τρίτους συνεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έσβησε.

Η ομοσπονδία σκοποβολής της χώρας απεδέχθη μεσολάβηση της εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κι επιτρέπει στον Ντάιμοντ να μετάσχει στους υπόλοιπους προκριματικούς αγώνες.

Ο σκοπευτής δεν είχε αγωνισθεί στους πρώτους, γιατί του είχε αφαιρεθεί η άδεια οπλοφορίας επειδή κατηγορείτο για βιαιοπραγία εις βάρος της φίλης του. Επί τέσσερις μήνες, επειδή δεν είχε άδεια κατοχής όπλου, δεν έριξε ούτε μία βολή.

Μετά την αθώωσή του, πήρε πίσω το όπλο του και στους δεύτερους προκριματικούς πέτυχε 24 στις 25 βολές. «Υπάρχει περιθώριο για βελτίωση», δήλωσε και υποσχέθηκε, στους τρίτους αγώνες να ευστοχήσει σε όλες τις βολές.

– Οι εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Κόστα Ρίκα και του Μεξικού προκρίθηκαν στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά της ζώνης Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής και, ταυτοχρόνως, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή