Προημιτελικοί ρουτίνας στο βόλεϊ

Προημιτελικοί ρουτίνας στο βόλεϊ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κληρωτίδα δεν είχε τα… κέφια της κατά τη χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος (18-21/2, Ορεστιάδα) και ντέρμπι δεν «βγήκε» στους προημιτελικούς. Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, θα συναντηθούν, εφόσον προκριθούν, στους ημιτελικούς.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την Ορεστιάδα, στο πιο σημαντικό παιχνίδι των προημιτελικών (19/2). Οι «Ακρίτες» αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες οπαδούς τους. Μία ημέρα νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός θα βρει μπροστά του την άλλη θρακιώτικη ομάδα, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, και ο Ηρακλής την EA Πατρών. O ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς θα παίξει (19/2) με το Παγκράτι.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή (20/02) και ο τελικός για το Σάββατο (21/02, 18.00).

– Με τον σπουδαίο σκόρερ Ντάλιμπορ Πόλακ του Παγκρατίου θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός στους αγώνες του Κυπέλλου. Το «διαζύγιο» ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Κλέιτον Στάνλεϊ βγήκε ύστερα από τη γνωμάτευση των γιατρών, ότι το διάστημα αποθεραπείας του Αμερικανού (τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αρη) θα ήταν μεγάλο. O παίκτης θα αναχωρήσει σύντομα για τις ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή