Μάντσεστερ: διοικητικός αναβρασμός

Μάντσεστερ: διοικητικός αναβρασμός

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καζάνι που βράζει έχει μετατραπεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. H προχθεσινή ήττα από τη Μίντλεσμπρο (3-2), στο Ολντ Τράφορντ, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ομάδα, κυρίως γιατί έχει συνδυαστεί με τη διαμάχη που έχει ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, με τους δύο Ιρλανδούς μεγαλομετόχους των πρωταθλητών, Τζον Μάγκνιερ και ΜακΜάνους.

Ωστόσο, ο Σκωτσέζος τεχνικός έσπευσε να διαχωρίσει τα αγωνιστικά με τα διοικητικά, λέγοντας: «H προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις εξωαγωνιστικές ανοησίες. Είμαι αποφασισμένος να μην επιτρέψω σε τίποτα και σε κανέναν να επηρεάσει το έργο μου στην ομάδα. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση μετά το μαζικό μήνυμα εμπιστοσύνης από τους φιλάθλους». Οι Ιρλανδοί επενδυτές απάντησαν με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο 28,89%, με την αγορά των μετοχών του Ολλανδού καναλάρχη, Γιον ντε Μολ. Στην περίπτωση που το ποσοστό τους φτάσει το 29,9%, τότε έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς και να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Το δικό του κομμάτι, πάντως, αύξησε και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Μάλκολμ Γλέιζιερ, από 14,25% σε 16,31%, που φαίνεται να είναι ο μοναδικός τους αντίπαλος.

– Τη στιγμή που η ιταλική αστυνομία προχωρούσε στη σύλληψη του Σέρτζιο Κρανιότι, η Λάτσιο έπαιρνε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας 4-0 της Μίλαν. O τεχνικός των νικητών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πάντως, δεν ξέχασε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας του. «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Κρανιότι, ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Εκανε θαυμάσια πράγματα γι’ αυτόν τον σύλλογο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε», τόνισε.

Ο προπονητής της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι, εξέφρασε την απογοήτευσή του. «Παίξαμε άσχημα και τιμωρηθήκαμε. Δεν πρόκειται να κατακτήσουμε τίποτα αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή