Πρόβλημα στην καρδιά είχε ο Φέχερ

Πρόβλημα στην καρδιά είχε ο Φέχερ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εκ γενετής πάθηση, που ονομάζεται «συγγενής δυσπλασία της καρδιάς» είναι η αιτία του αιφνιδίου θανάτου του Μίκλος Φέχερ. Την είδηση δημοσιεύει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα Jornal de Noticias, επικαλούμενη τις απόψεις των γιατρών που διενήργησαν την αυτοψία στη σορό του άτυχου Ούγγρου ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, οι αρχές της Πορτογαλίας, που διεξάγουν την έρευνα ώστε να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια θανάτου, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ετσι, το οριστικό πόρισμα αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου. Πάντως, οι γιατροί απέκλεισαν κατηγορηματικά την ύπαρξη κάποιου προβλήματος στους πνεύμονές του.

Ερωτήματα

Βέβαια, η εκτίμηση ότι την ευθύνη του θανάτου του Φέχερ έχει μια εκ γενετής πάθηση δημιουργεί αρκετά ερωτήματα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την άποψη ότι θα πρέπει να διεξάγεται σχολαστικός έλεγχος, ειδικά σε αυτούς που καλούνται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φέχερ ξεψύχησε τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου σε νοσοκομείο του Γκιμαράες, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή. O 24χρονος Ούγγρος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν από το τέλος του αγώνα της Μπενφίκα με τη Βιτόρια. Αμέσως έτρεξαν προς στο μέρος του οι γιατροί του γηπέδου, οι οποίοι με αγωνιώδεις προσπάθειες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή