Λευκό πέπλο σκέπασε τον προημιτελικό

Λευκό πέπλο σκέπασε τον προημιτελικό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνθήκες… Μόσχας συνάντησαν χθες οι παίκτες της AEK και του Ηρακλή όταν έφθασαν στο γήπεδο των A. Λιοσίων για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο. Μέσα σε 1,5 ώρα, το χιόνι κάλυψε τα πάντα και ο διαιτητής Τσίκινης αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση να αναβάλει το παιχνίδι για σήμερα στις 8 το βράδυ, αρκεί βέβαια να το επιτρέψουν οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.

Με βάση τη χθεσινοβραδινή εικόνα, αυτή η προοπτική έμοιαζε με σενάριο… επιστημονικής φαντασίας. H EMY προβλέπει επιδείνωση του καιρού σήμερα και με κοινό αίτημα των δύο ομάδων, θα κληθεί η ΕΠΟ να αναβάλει από νωρίς με δική της απόφαση τη διεξαγωγή του αγώνα και να τον ορίσει σε άλλη ημερομηνία, για να μην ταλαιπωρηθούν άδικα οι δύο ομάδες.

Μόλις ο διαιτητής είδε τον αγωνιστικό χώρο, αποσύρθηκε στα αποδυτήρια και ενημέρωσε σχετικά τους παράγοντες των δύο ομάδων και το τηλεοπτικό συνεργείο που ήταν. Οι κάμερες δεν στήθηκαν και οι παίκτες βγήκαν έξω για να κάνουν ένα υποτυπώδες ζέσταμα και να χαρούν το χιόνι. Για τυπικούς λόγους, ο κ. Τσίκινης ξαναβγήκε αργότερα, έριξε τη μπάλα στο χιόνι, είδε ότι δεν κυλάει και ανακοίνωσε την αναβολή. «Το παιχνίδι αναβάλλεται λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Στο γήπεδο είχε πάρα πολύ χιόνι. Δεν φαινόντουσαν οι γραμμές του γηπέδου και βάση του άρθρου 10 αναβλήθηκε το παιχνίδι για αύριο (σ.σ. σήμερα), την ίδια ώρα» ήταν η αναφορά του στο φύλλο αγώνα. «Τα πράγματα θα είναι χειρότερα αύριο, γιατί ο καιρός θα χειροτερέψει και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την ομοσπονδία», τόνισε ο Π. Βαλασόπουλος για λογαριασμό της AEK, βρίσκοντας σύμφωνο και τον μάνατζερ του Ηρακλή, Λάκη Παπαϊωάννου: «Πιστεύω ότι ούτε αύριο θα γίνει. Θα είναι χειρότερες οι καιρικές συνθήκες».

– Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η AEK για τη φωτοβολίδα που έριξαν οι οπαδοί της στον Μάκη Ευθυμιάδη στο ματς με τον Πανιώνιο.

– Με επιστολή του στην ENIC, ο Γιάννης Γρανίτσας ζητεί να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή