Προβλήματα… τσέπης και καιρού

Προβλήματα… τσέπης και καιρού

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα οικονομικά προβλήματα για τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Αρης, έχουν πάρει τη μορφή «χιονοστιβάδας» και οι «κίτρινοι» κινδυνεύουν να απολέσουν το περουσιακό στοιχείο του προπονητικού κέντρου στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. H ΠΑΕ Αρης θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού της συγκεκριμένης έκτασης, εξαιτίας των δικαστικών ενεργειών του Θεσσαλονικέα επιχειρηματία κ. Καραγεωργίου, ο οποίος διεκδικεί τα χρήματά του, εξαιτίας της γνωστής διαμάχης του με τον κ. Ζαχουδάνη και τις επιταγές του τηλεοπτικής εταιρείας «Alpha Digital» που πτώχευσε. Οι ιθύνοντες του Αρη θα ζητήσουν αναστολή από δύο έως έξι μήνες και δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να συναινέσει στο αίτημα του συλλόγου.

Παράλληλα, η συνάντηση των Ματθαίου, Τσαρούχα και Γρόλλιου θα γίνει σήμερα ή μεθαύριο, προκειμένου ο κ. Τσαρούχας θα παραχωρήσει με ανέγκλητο πληρεξούσιο στην πλευρά του Α.Σ Αρης, το δικαίωμα χρήσης των μετοχών, ψήφου στη γενική συνέλευση και μεταβίβασης στον νέο επενδυτή.

– H ραγδαία επιδείνωση των καιρικών συνθηκών προκάλεσε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Στον ΠΑΟΚ, ο Αγγελος Αναστασιάδης αναγκάστηκε να αλλάξει το προπονητικό πρόγραμα και να γυμνάσει τους παίκτες του στα κλειστά γήπεδα 5X5 που βρίσκονται δίπλα από το προπονητήριο της Νέας Ευκαρπίας. H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε εντολή για εκτύπωση 24.500 εισιτηρίων στον αγώνα με τον ΟΦΗ (29/2), αναμένοντας ανάλογη προσέλευση του κόσμου. O Ιφεάνι Ουντέζε ολοκληρώνει, αύριο, τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας, στο Κόπα Αφρικα, μετέχοντας στον μικρό τελικό, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσει και βίζα επιστροφής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή