ΠΑΟ: το χιόνι έφερε και… ξεκούραση

ΠΑΟ: το χιόνι έφερε και… ξεκούραση

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγη ώρα αργότερα αν είχε ορισθεί η χθεσινή προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μάλλον θα έμεναν αιχμάλωτοι στην Παιανία! Οσοι πήγαν εκεί το απόγευμα, μόλις που πρόλαβαν να φύγουν πριν παγώσουν από το χιόνι οι γύρω δρόμοι και γύρισαν σπίτια τους, περιμένοντας να μάθουν αργότερα αν και πού θα γίνει η σημερινή προπόνηση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τη… γλιτώσουν αν υπάρξει η αναμενόμενη επιδείνωση του καιρού, μιας και η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στον Σουμ τη δυνατότητα να φανεί γενναιόδωρος και να τους ανταμείψει με ένα έκτακτο ρεπό για τα καλά αποτελέσματα που έχουν φέρει στα τελευταία παιχνίδια.

Οι επιτυχίες αυτές δεν έχουν συνοδευτεί με καλή απόδοση και εντυπωσιακές εμφανίσεις. O Ισραηλινός τεχνικός πιστεύει ότι η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά, γιατί θα ξεκουράσει τους παίκτες του σωματικά και ψυχολογικά, ενώ θα δώσει την ευκαιρία στον νεοφερμένο Γκονζάλες και τους τραυματίες να δουλέψουν καλύτερα και να ενσωματωθούν πιο εύκολα στην ομάδα. O Αργεντίνος δεν έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του αλλά αυτό θεωρείται φυσιολογικό και δεν ανησυχεί κανέναν. Τα δείγματα γραφής του είναι ενθαρρυντικά και υπόσχονται καλύτερες μέρες στη συνέχεια. O ίδιος δείχνει πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Αθήνα και περιμένει ότι θα προσαρμοσθεί γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας.

– Στην Παιανία θα κάνει προετοιμασία από αύριο και για δέκα μέρες η Γκλόρια Μπίστριτσα, πρώην ομάδα του Σανμαρτεάν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή