ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EPEYNA. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ερευνά για τις σχέσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιβεβαίωσε ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Παπαλάκης. Αφορμή στάθηκε η αποστολή ενός πακέτου, που έφτασε πριν από μερικές ημέρες στα γραφεία της EEA και περιείχε μια βιντεοκασέτα, στην οποία ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης αναφερόταν στη διάρκεια γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ, στη βοήθεια του κ. Βαρδινογιάννη στην ομάδα.

ΒΟΛΕΪ. Για ηθελημένη ήττα στον αγώνα πρωταθλήματος της A1 ανδρών με το Παγκράτι, κατηγορεί την AEK ο προπονητής της Νίκαιας, Σωτήρης Δρίκος. «Οταν δεν προσπαθείς, γιατί θέλεις να χάσεις, ο αθλητισμός γίνεται ανήθικος. Θλίβομαι που το λέω, αλλά η AEK και ο προπονητής της αυτό έκαναν», τόνισε. H AEK, μετά την ήττα από το Παγκράτι, θ’ αντιμετωπίσει, όπως όλα δείχνουν, τη Νίκαια.

ΣΤΙΒΟΣ. Στη Λειψία (Γερμανία) έφθασε χθες το μεσημέρι η εθνική μας ομάδα γυναικών, που αύριο θα μετάσχει στο ευρωπαϊκό κύπελλο κλειστού στίβου. Την αποστολή δεν ακολούθησε η πρωταθλήτρια του ύψους, Μαρία Χοτοκουρίδου, που «έχασε» την πτήση και αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή απόψε. Μια αλλαγή έγινε στη σκυταλοδρομία. Ενώ πέρσι πρώτος ξεκινούσε ο δρομέας των 200 μ. και ακολουθούσαν αυτοί των 400, 600 και 800, φέτος θα γίνει το ακριβώς αντίθετο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Λάρισα επί του Κιλκισιακού 1-0, έχοντας, μάλιστα, τη βοήθεια 1.000 οπαδών της, και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Ακολουθεί η Καστοριά, που νίκησε τον Θρασύβουλο 3-1, με 47 και έναν αγώνα λιγότερο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Μαρκό – Αγ. Δημήτριος 0-0, Βύζας – Δόξα Δρ. 1-0, Καβάλα – Λύκοι 1-0, Λεωνίδιο – Ατσαλένιος 0-0, Θύελλα Π. – Ποντιακός N. Σ. 1-0, Χαλκίδα – Ηλυσιακός 2-0, Αγροτικός Αστ. – Ρόδος 2-2, Αχαρναϊκός – Βέροια 2-2.

ΦΙΛΙΚΟ. Με ανοιχτές τις πόρτες για τους φιλάθλους, θα διεξαχθεί ο αγώνας της προσεχούς Τρίτης, ανάμεσα στις Ολυμπιακές ομάδες της Ελλάδας και της Ιταλίας, στο γήπεδο της Ριζούπολης (21.30).

ΕΛΠΙΔΕΣ. O Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε χθες τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για το φιλικό παιχνίδι της εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας, την Τετάρτη, στη Νέα Σμύρνη (15.00). Κάλεσε τους Ανδριόλα, Σηφάκη, Στεφανή, Πετκάκη, K. Καπετάνο, Δάρλα, Φυτανίδη, Τοροσίδη, Μουστογιάννη, Λιαπάκη, Μπούρμπο, Πλιάγκα, Ψυχογιόπουλο, Μενδρινό, Λεοντίου, Μήτρου, Τζιώλη, Μάντζιο και Παππά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών των «κόκκινων» με αυτά που έβλεπαν κατά τη διάρκεια του νικηφόρου εντός έδρας αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι (2-1), εκνεύρισαν τον Ζεράρ Ουγιέ. O Γάλλος τεχνικός ζήτησε καλύτερη αντιμετώπιση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή