Χορηγός… ανοχής σε ελληνική ομάδα

Χορηγός… ανοχής σε ελληνική ομάδα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χορηγός νά ‘ναι και ό, τι νά ‘ναι. «Ανάγκα και θεοί πείθονται». Μια ιστορική ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα της Μελβούρνης απασχολεί αυτές τις μέρες τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους. Είναι ο «Μέγας Αλέξανδρος», που έως το 1996 αγωνιζόταν στο Παναυστραλιανό πρωτάθλημα όπου και πρωταγωνίστησε. Μετά, η ομάδα υποβιβάστηκε δύο κατηγορίες και τώρα προσπαθεί να ορθοποδήσει για να επανέλθει στα ψηλά. Ετσι, δέχθηκε τη χορηγία ενός οίκου… ανοχής. Πρόκειται για τον οίκο «Γκόθαμ Σίτι», που θεωρείται υπερπολυτελείας. O πρόεδρος του «Μεγάλου Αλεξάνδρου», Ηλίας Δεληγιάννης, υποστηρίζει ότι «η συμφωνία περιλαμβάνει την ενίσχυση του σωματείου με χρήματα. Και συμπληρώνει, με νόημα: «Ούτε μας προσφέρουν άλλες υπηρεσίες, ούτε τις ζητάμε».

Ο κ. Δεληγιάννης λέει ότι, επειδή το σωματείο διαθέτει ομάδες παίδων κι εφήβων και πάνε πολλά παιδιά στο γήπεδο, δεν πρόκειται τ’ όνομα του χορηγού να υπάρχει σε πινακίδες ή στις φανέλες. «H διαφήμιση θα γίνεται από στόμα σε στόμα», πρόσθεσε. Πάντως ο M. Αλέξανδρος διαφημίζει τον χορηγό του στην ηλεκτρονική του σελίδα με το σύνθημα: «Υποστηρίξτε τα κορίτσια που μας υποστηρίζουν»…  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή