Νέα αναβολή για AEK – Ηρακλή

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληξη δεν υπήρξε. Υστερα από συνεννόηση που είχε γίνει από το προηγούμενο βράδυ, ο διαιτητής Βασίλης Τσίκινης, ο Νίκος Στράτος από την AEK και ένας παράγοντας του Ηρακλή έκαναν μια προσπάθεια χθες το πρωί να πάνε στο γήπεδο των A. Λιοσίων για να δουν από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά έμειναν με την… προσπάθεια. Δεν μπόρεσαν καν να πλησιάσουν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και όπως ήταν επόμενο, η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλει με δική της πρωτοβουλία το βραδινό ραντεβού, χωρίς να χρειασθεί να ταλαιπωρηθούν άδικα οι δύο ομάδες και οι διαιτητές.

Ετσι, μετά από δύο αναβολές, το παιχνίδι AEK – Ηρακλής για το Κύπελλο θα γίνει σε άλλη ημερομηνία, η οποία θα οριστεί την ερχόμενη εβδομάδα από την ομοσπονδία. Ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του φαντάζει η Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, μιας και το φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας με τη Βουλγαρία δεν επιτρέπει στους διεθνείς της AEK να είναι στη διάθεση του προπονητή τους την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου. Οι παίκτες της AEK δεν έκαναν χθες προπόνηση ούτε σε κλειστό χώρο, γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνο να βγουν από τα σπίτια τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή