(Ξαν)άρχισαν τα όργανα

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία άσπρη ημέρα είδαμε στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να απαντήσει σε όλα όσα, εμμέσως πλην σαφώς, την κατηγορεί ο «αιώνιος αντίπαλος». Θα θυμάστε τις επιστολές και τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αντικείμενο κριτικής τη διαιτησία, αλλά και τις αιχμές που άφησε για εύνοια του Ολυμπιακού από τους διαιτητές. Και, φυσικά, στο πεδίο της αντιπαράθεσης, η ηγεσία του Παναθηναϊκού έβαλε και το γηπεδικό πρόβλημα. Βλέποντας τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπεδικού και υπό την ασφυκτική πίεση των φιλάθλων του, ο επίσημος Παναθηναϊκός βγήκε και υποστήριξε πως και στο θέμα αυτό ευνοήθηκε η πειραϊκή εταιρεία από την αντιμετώπιση που είχε από την Πολιτεία. Ολα αυτά, οδήγησαν στη χθεσινή (λίγο – πολύ αναμενόμενη) έκρηξη της διοίκησης του Ολυμπιακού, η οποία επιτέθηκε ευθέως στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών έχει ως εξής:

«Οπως συμβαίνει πριν από τις κρίσιμες αναμετρήσεις μαζί μας, εμφανείς και αφανείς παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενορχηστρωμένα, πυροδοτούν την ένταση και τον τυφλό φανατισμό. Το ίδιο έργο παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με διπλό μάλιστα στόχο: Αφ’ ενός να συσκοτίσουν την πραγματικότητα για το θέμα του γηπέδου στο Γουδί, αφ’ ετέρου να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας ενόψει της συνάντησης των ομάδων μας. Οι Ελληνες φίλαθλοι, γνωρίζουν ότι η ισοτιμία, σημαίνει 1=1. Εκτός αν, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, έχουν σπουδάσει σε άλλα σχολεία και ξέρουν άλλη αριθμητική.

Καλούμε λοιπόν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις της και να ζητήσει για την κατασκευή γηπέδου ρύθμιση, ακριβώς ίδια με εκείνη που υπογράφτηκε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το Καραϊσκάκη και να μην ρίχνει στάχτη στα μάτια των φιλάθλων περί δήθεν, ευθύνης τρίτων. Το τζάμπα και τα κορόιδα, έχουν πεθάνει, κύριε Βαρδινογιάννη. Αυτά προς το παρόν και χαιρετίσματα στο παράρτημα».

Τι σημαίνει… χαιρετίσματα στο παράρτημα, φράση με την οποία ολοκληρώνεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Είναι σαφές πως τα χαιρετίσματα τα στέλνουν οι Πειραιώτες στον ΟΦΗ, μία ομάδα για την οποία κατά το παρελθόν έχει γίνει πολύς λόγος για τις… σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό. Τον ΟΦΗ, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη

μεθεπόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο. Ηδη η ατμόσφαιρα που δημιουργείται θυμίζει… πολεμική προετοιμασία. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θα προσπαθήσουν να μη βρεθούν σε συνθήκες ζούγκλας στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή