ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Το Κιλκίς θα υποδεχθεί σήμερα (18.00) την γαλλική, Δουνκέρκη, σε προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Τσάλεντζ ανδρών. Αντίθετα, αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του παιχνιδιού για τη φάση των «16» του κυπέλλου γυναικών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Αναγέννηση Αρτας – Γκούντμε Δανίας. Ωρα έναρξης έχει ορισθεί η 18.00.

ΠΑΛΗ: Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί, στη Θεσσαλονίκη, η τακτική γενική συνέλευση της ΕΟΦΠ, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση, μεταξύ άλλων, ο απολογισμός και ο προϋπολογισμός του 2004. Αναμένεται να εκδηλωθεί κίνηση, που θ’ αποσκοπεί στην μελλοντική ανατροπή της διοίκησης. Πάντως, τα μέλη του ΔΣ δεν ανησυχούν και πιστεύουν, ότι η αναλογία θα είναι, περίπου, 75 σωματεία υπέρ και 40 κατά.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: H κακοκαιρία προκάλεσε την αναβολή της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας, που είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα. Αναβλήθηκε, επίσης, η χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, οπότε δεν ανακοινώθηκε η ποινή των πυγμάχων, Δ. Πριονά και I. Παρίση, που είχαν βρεθεί ντοπαρισμένοι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών. H νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνέλευσης θα οριστεί στην συνεδρίαση της διοίκησης, που θα γίνει, πιθανότατα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΠΟΛΟ: Οι προγραμματισμένοι, για σήμερα, αγώνες της A1 ανδρών, που αναβλήθηκαν λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τριών ομάδων, θα διεξαχθούν ως εξής: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου: 16.00 ΠΑΟΚ – Χανιά. 18 Φεβρουαρίου: 18.45: AO Π. Φαλήρου – Ολυμπιακός, 20.15 Βουλιαγμένη – Πάτρα. Την Τετάρτη θα γίνουν και οι αγώνες, Εθνικός – Χαλκίδα, Πανιώνιος – Ποσειδών Ιλισίων, Χίος – Ηρακλής, που αναβλήθηκαν χθες λόγω των καιρικών συνθηκών.

ΣΥΓΧΡ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Οι χειμερινοί αγώνες κορασίδων, που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό κολυμβητήριο της Γλυφάδας και αναβλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας, ορίστηκε να πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Μαρτίου.

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Για σήμερα είναι προγραμματισμένο να τελεσθούν (17.30) οι εξής αγώνες: Νήαρ Ηστ – Ιωνικός, ΔΑΣ Ανω Λιοσίων – AO Π. Φαλήρου, MENT – Δούκας, Ξάνθη – Λάρισα, Παπάγου – Χαλκίδα, Ολύμπια – Κολοσσός, ΚΑΟΔ – Πανελλήνιος. Φυσικά, η διεξαγωγή τους θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: H «κυρία», έστω και στα πέναλτι, έδειξε την αξία της στο Μιλάνο. Νίκησε την Ιντερ με 3-2 και προκρίθηκε στον διπλό τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Θα διεκδικήσει το τρόπαιο από την Λάτσιο, η οποία απέκλεισε τη Μίλαν.

ΒΟΛΕΪ: H Τρεβίζο νίκησε την Πάρμα, του Μάριου Γκιούρδα, με 3-1 σετ και η Ματσεράτα την Πάντοβα με 3-2. Ετσι, σήμερα, στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, η Τρεβίζο θα αντιμετωπίσει την Λατίνα και η Ματσεράτα την Κούνεο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή