KAI… ΑΛΛΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ: O ομοσπονδιακός τεχνικός ποδοσφαίρου, Οτο Ρεχάγκελ, επέλεξε για τον φιλικό αγώνα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (21.00), στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» τους Νικοπολίδη, Σεϊταρίδη, Γκούμα, Παπαδόπουλο, Χαλκιά, Μπασινά, Κατσουράνη, Ζαγοράκη, Τσιάρτα, Λάκη, Καψή, Καφέ, Γεωργιάδη. Εχουν, ήδη, κληθεί και οι «ξενιτεμένοι» Δέλλας, Νταμπίζας, Φύσσας, Βρύζας, Χαριστέας και Γιαννακόπουλος.

ΒΟΛΕΪ: H αγωνόδικος επιτροπή της ΕΟΠΕ αφαίρεσε έναν βαθμό από το Ρέθυμνο, από το πρωτάθλημα A1 ανδρών, διότι η εφηβική ομάδα του μηδενίσθηκε και αποβλήθηκε από τη διοργάνωση. Ετσι, το Ρέθυμνο έχει τώρα 17 βαθμούς, αλλά παραμένει 12ο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με την καταμέτρηση των σκαφών, θ’ αρχίσει αύριο, τυπικά, το «Γιουρολύμπ» της Αθήνας. Ως πρώτη αγωνιστική ημέρα έχει ορισθεί η 18η Φεβρουαρίου. Εχουν δηλωθεί 351 ιστιοπλόοι από 38 χώρες.

ΝΒΑ: H ομάδα του Ντένβερ νίκησε μέσα στο Πόρτλαντ τους Μπλέιζερς με 107-98, μολονότι οι γηπεδούχοι είχαν στις τάξεις τους τα νέα αποκτήματα, Σαρίφ Αμπντούρ Ραχίμ, Τεό Ράτλιφ και Νταν Ντικάου. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Σικάγο – Βοστώνη 107-87, Σιάτλ – Τορόντο 94-74.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ: Από τον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος ανακοινώθηκε ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες για χθες κούρσες, θα γίνουν την Κυριακή, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και εκείνες της Κυριακής, τη Δευτέρα 16/2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή