ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ: Σήμερα θα διεξαχθεί, καιρού επιτρέποντος, η 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της A1 ανδρών. O Ηρακλής που αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, το Παγκράτι (16.00), ελπίζει σε «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού (παίζει στην Κρήτη με το Ρέθυμνο, 19.00) ώστε να κατακτήσει τη 2η θέση. O πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Αρη (16.30). H EA Πατρών θέλει τη νίκη απέναντι στην ουραγό AEK (19.00) για να μείνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύει να υποσκελισθεί από την Ορεστιάδα, η οποία βρίσκει μπροστά της σήμερα τον γηπεδούχο Εθνικό Αλεξανδρούπολης (19.00). O 4ος ΠΑΟΚ υποδέχεται την AE Νίκαια (17.00). H βαθμολογία: Ολυμπιακός 56, Παναθηναϊκός, Ηρακλής 50, ΠΑΟΚ 37, EA Πατρών 31, Ορεστιάδα 30, Εθνικός 28, Παγκράτι 27, AE Νίκαια 20, Ρέθυμνο 17, Αρης 14, AEK 13.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Στο κατ’ ευφημισμόν «Σπίτι της Αρσης Βαρών», στη Νίκαια, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, καιρού επιτρέποντος, το πρωτάθλημα επιλέκτων. Στους αγώνες παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες μας, καθώς η διοργάνωση αποτελεί κριτήριο επιλογής τόσο για το πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ενωσης όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά, και μακροπρόθεσμα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Οι παρακάτω αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα (12.00): Σπόρτιγκ – Απόλλων Πτολεμαΐδας, AO Π. Φαλήρου – ΠΑΟ, Εσπερίδες – Αρης Θήβας, Ακαδημία – Περιστέρι, ΔΑΣ Ανω Λιοσίων – M. Αλέξανδρος, Θερμαϊκός – Αστέρας Εξ., Πειραϊκός – Πανσερραϊκός. H τέλεσή τους, βέβαια, θα εξαρτηθεί από την καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη χώρα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας Φίλιππος Βέροιας – Απόλλων Καλαμαριάς (16.00, ET3) για την A1 ανδρών. Για την A1 γυναικών έχει προγραμματιστεί να γίνει, πάντα καιρού επιτρέποντος, η συνάντηση Μακεδονικός – Παναθλητικός (15.00).

ΣΤΙΒΟΣ: H πρωταθλήτρια των 60 μ. και των 60 μ. με εμπόδια, Εύη Νεσούδη θα αγωνισθεί σήμερα στο μίτινγκ της Καρλσρούης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή