Ξεκλειδώνουν πρόκριση με νίκη

Ξεκλειδώνουν πρόκριση με νίκη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεπείς στο ραντεβού των αναμετρήσεών τους στην προημιτελική φάση της FEL θέλουν να αποδειχθούν το Μαρούσι και ο Αρης που αγωνίζονται σήμερα στην Ουκρανία και στην Πολωνία, αντίστοιχα, κόντρα στην Αζομβας (18.00) και την Ανβίλ (20.00). H πρόκριση θα κριθεί στις 2 νίκες (3 αγώνες) και οι δύο ελληνικές ομάδες που δεν έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θα επιδιώξουν να νικήσουν στις πρώτες αναμετρήσεις τους για να ολοκληρώσουν τον στόχο τους, στους δεύτερους αγώνες που θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν, χρειαστεί και ο τρίτος αγώνας θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, στις έδρες των αντιπάλων τους. O ΕΣΑΚΕ ανέβαλε εκ νέου τους αγώνες Αρη – Παναθηναϊκού (14/4) και Περιστερίου – Αμαρουσίου (24/3), ύστερα από την ολοκληρωτική αναβολή της 20ής αγωνιστικής, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

– Ωρα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του ULEB Καπ, θα σημάνει απόψε (21.45) για τον Μακεδονικό που θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του, με την Γέιδα, στην Ισπανία και ενώ έχει νικήσει με διαφορά 27 πόντων (89-63), στην Κοζάνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή